MILOŠ RADONJIĆ PREŽIVEO TREĆI ATENTAT: Zaštitio ga blindirani automobil!

Radonjiću je, dok je čekao da mu radnik na "Eko pumpi" u Škaljarima natoči gorivo, pritrčao nepoznati napadač i ispalio pet hitaca, ali je Kotoranin ostao nepovređen

  • 6

Novi vatreni okršaj u Kotoru, koji je u žižu javnosti dospeo posle čestih sukoba tri kriminalna klana, koja nastoje da ubistvima izravnaju račune oko nestanka 200 kilograma čistog kokaina u Valensiji, vrednog nekoliko desetina miliona evra.

UBIJEN ZORAN BOLJEVIĆ (34): Žestoka tuča prerasla u vatreni obračun!

U četvrtak uveče, u trećem pokušaju atentata, zahvaljujući blindiranom "audiju A8", glavu je uspeo da spase Kotoranin Miloš Radonjić (30), koga policija smatra bezbednosno interesantnom osobom, bliskom "kavačkom klanu".

Radonjiću je, dok je čekao da mu radnik na "Eko pumpi" u Škaljarima natoči gorivo, pritrčao nepoznati napadač i ispalio pet hitaca, ali je Kotoranin ostao nepovređen, kao i radnici pumpe i mušterije koji su čekali da natoče gorivo. Radonjić je uspeo da velikom brzinom pobegne sa mesta pucnjave, a policiju su pozvali radnici benzinske stanice.

Bojan i Radomir su među najtraženijim kriminalcima u Evropi, opljačkali su MILIONE (FOTO)

Policija je ovog puta uspela da sazna ko je bio pucač, koji je, po svoj prilici, pobegao na motoru, pronađenom sat vremena kasnije na putu prema Risnu.

Pokušaj atentata je snimilo i nekoliko kamera, po kojima se Kotor pročuo u celom regionu, jer su zaraćene kriminalne bande na svim prilazima gradu, na glavnim saobraćajnicama, pa čak i u parkovima postavile kamere, kojima su kontrolisale sve što ih zanima.

Kotoraninu je blindirani "audi A8", koji je postao statusni simbol Kotorana, život već spasao u utorak, oko 23 časa, u naselju Dobrota, kod kafea "Venecija", gde je i dalje nepoznata osoba ispalila najmanje deset hitaca iz pištolja, dok se približavao kući. Međutim, ostao je nepovređen, a policija traga za dvojicom Kotorana, zbog sumnje da su umešani u pokušaj ubistva.

MASOVNO HAPŠENJE DILERA DROGE NA BALKANU: U munjevitoj policijskoj akciji "POSTMAN" zaplenjena droga od 100.000 EVRA!

Miloš Radonjić je nedavno izšao iz zatvora posle izdržavanja kazne od pet godina zatvora, zbog šverca droge i nasilničkog ponašanja.

- BEZBEDNOST u Kotoru sve je gora i potrebna je hitna reakcija države - smatra poslanik Liberalne partije Andrija Popović, i sam Kotoranin.

Zbog toga je najavio da će uputiti zahtev za održavanje hitne sednice Odbora za bezbednost. Od predsednika države, Filipa Vujanovića, zatražiće sazivanje sednice Saveta za bezbednost, kako bi zajedno sa MUP pokušali da povrate red u opštini Kotor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bokelj

    4. jun 2016 | 14:43

    Kotorani su uvek bili miran narod, ali na žalost njih uništite brđani koji desetljećima dolaze i remete mir

  • Lebowski

    4. jun 2016 | 19:41

    "Atentat" je termin za drzavnika itd., vazne osobe, na bitnim funkcijama, koliko znam. Otkada je olos bitan?

  • Kaligula

    4. jun 2016 | 19:31

    Da brdjani ne kvare samo Beograd, eto ih malo i vama, vaši su

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA