MAJKA JELENE MARJANOVIĆ ZGROŽENA: Zar ta Rada treba da zarađuje na mom mrtvom detetu?

Ne znam odakle ta devojka u toj priči, ni kako se došlo do nje

  • 65

Imam ranu i neko mi sipa so nju svakog dana. Uopšte nije u redu, i ne razumem. Jelena je ubijena i umesto da se traži ubica, preko nje mrtve neko gazi. Možda ta Rada misli da će tako steći popularnost, ne znam.

ISPOVEST ZORANA MARJANOVIĆA: Proganjaju nas čudaci, gatare i proroci

Ovako je reagovala Zorica Krsmanović, majka ubijene pevačice Jelene, nakon pisanja pojedinih medija da Rada Matić, nakon dopisivanja sa Zoranom Marjanovićem, ulazi u rijaliti šou "Parovi".

Zorica smatra da Rada sve ovo radi da bi zaradila na njenom mrtvom detetu.

- Ne znam odakle ta devojka u toj priči, ni kako se došlo do nje. Pa šta ako se dopisivala, zašto je to bitno. Samo neka ne pominje moju unuku, dete neka ne dira. Pa zar na mojoj mrtvoj Jeleni da zarađuje - pita se Zorica.

Ona smatra da policija nema veze sa njom, šta god ona pričala.

- Nisu oni spali na tako nešto. Mislim da nemaju veze i da je nisu angažovali. Verujem pojedinim inspektorima i svaka njima čast, oni traže ubicu.

Foto: Telegraf.rs/Pink TV Foto: Telegraf.rs/Pink TV

Zoricu su potresle priče da je njen zet Zoran Marjanović u sekti.

- Moje dete je tamo živelo šest godina, nikad mi reč nije rekla o tome. Oni u kući imaju ikone, krstove, to je sve iz crkava i manastira doneto. Pa zar bi to radio neko ko je u sekti. Zar bi slavili slavu - pita se Zorica.

Radmila Matić rekla je da je istina da ima puno ponuda posle njene ispovesti u medijima da je bila u kontaktu sa Zoranom Marjanovićem.

- Istina je da su me zvali s jedne televizije da gostujem u raznim emisijama, ali sam odbila jer ne želim više da se negde pojavljujem. Ne dolazi u obzir da uđem u rijaliti. Jedva sam pristala da odem i u onu jednu emisiju, ali sam želela da ispričam svoju priču, da narod razume - kaže maserka iz Beča.

(EKSKLUZIVNO) OTKRIĆU PRAVU ISTINU O RADI IZ BEČA: Zoran Marjanović odgovorio na sve optužbe!

Matićeva razočarano navodi da joj nije drago što se njena lasciva prepiska s najpoznatijim srpskim udovcem pojavila u medijima.

- Te poruke su procurile. Ja bih to svakako dala medijima, ali ne sada. Htela sam da pomognem, i jesam neko vreme radila u dogovoru sa policijom, ali nije trebalo ovako da se završi - vajka se Rada i dodaje da se sve pojavilo u medijima bez njenog znanja, što nije korektno prema meni.

- Zaista sam htela da pomognem, međutim posle prvog teksta dama iz Beča Marjanović je pozvao i tada se njihovo dopisivanje završilo. Rekla sam mu da se možda dopisivao sa možda još nekom devojkom iz Beča, izvukla sam se. Počeo je da me napada, i tu se naš kontakt završio - kaže Matićeva koja je juče otputovala u Beč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • manee

    5. jun 2016 | 10:26

    Jedini koji zaradjuje na smrti vase cerke je vas zet,niko drugi!

  • VESNA

    5. jun 2016 | 10:21

    ja sam zgrozena da tako pricate i branite zeta a napadate zenu koja je htela da pomogne....sramota

  • Apsurd

    5. jun 2016 | 10:36

    Ova priča ide u prilog tome ,da se običan gradjanin ne treba miješati u bilo šta što ga se ne tiče! Ubice,raznorazni monstrumi,psihopate,kriminalci neka slobodno "vršljaju " po ovoj lijepoj zemlji i uzimaju pravdu u svoje ruke ,kad već niko ne može da im stane na put! Ako je suditi po svim novinskim tekstovima,ispada da porodica najmanje želi da se otkrije ubica?! Čemu onda svi ovi "narodni detektivi",neka mi oproste na ovoj izjavi,ako ih porodica ne želi,čak naprotiv?!Imaju policiju,takva je kakva je, a mi obični gradjani možemo ;ako želimo, da razmišljamo u tišini , i molimo se Bogu da nas danas sutra ne zadesi ovakvo zlo! Ovo bih posebno savjetovala ženama koje su stale u navodnu odbranu Marjanovića,od izjava pojedinih iz te grupe normalnom čovjeku se diže kosa na glavi i ne može da shvati u čemu je razlika izmedju njih,njihovih monstruoznih savjeta i ubice pokojnice??? Mnogo bolesnog svijeta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA