AJFON VOJNIKU SPASIO ŽIVOT: Telefon zaustavio metak koji su ispalili u njega! (VIDEO)

Mladića je metak pogodio u desnu nogu, ali zahvaljujući Ajfonu, koji se našao na pravom mestu u pravo vreme, metak nije išao dublje, tako da je zadobio samo lakšu povredu

  • 9

Tokom terorističkih sukoba u Turskoj, jedan vojnik je pogođen metkom, koji je ispalio pripadnik kurdske organizacije PKK. On je preživeo zahvaljujući svom Ajfonu, koji se nalazio u njegovom džepu od pantalona, i zaštitio ga od fatalne povrede.

GLEDALI KAKO IM GORI KUĆA: Bračni par posmatrao kako jeziv plamen guta njihov dom preko telefona! (VIDEO)

Bozok ima 25 godina, i iz svoje rodne Ankare, poslat je u privremenu ratnu misiju, u jugoistočni okrug Mardun, da učestvuje u operacijama protiv PKK.

PUCALI SU MU U GLAVU: A on ne samo da je preživeo, nego je PRSTIMA IŠČAČKAO METAK! (VIDEO)

Mladića je metak pogodio u desnu nogu, ali zahvaljujući Ajfonu, koji se našao na pravom mestu u pravo vreme, metak nije išao dublje, tako da je zadobio samo lakšu povredu.

Zbog ovog događaja, Guverner Mardin je poklonio vojniku još jedan isti takav telefon.

(Telegraf.rs/izvor:liveleak.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    5. jun 2016 | 10:33

    Haha reklama za ajfon. Ajfon spasio zivot vojniku koji je pigodjdn u nogu. Neka stavi 5 ajfona na glavu pa neka ga pogodi metak. Smrdljivi Amerikanci.

  • sloba

    5. jun 2016 | 12:03

    Kakva budjava reklama za iPhone - zapravo, mali Kinezi koji rade po 15 sati za Apple su mu spasili zivot.

  • Dzo

    5. jun 2016 | 15:45

    Najgore od svega, za ove sto se raspravljaju da li je bolji Ajfon ili Samsung, je to, sto ni Ajfon ni Samsung nemaju niti su imali(mislim na novije modele), a maštaju o jednom od njih. To vam je isto kao i sto jedan čovek reče: ,,ovi sto se na FB slikaju pored BMW-a, Audi-a, najviše se guraju, u gradskom prevozu''. Pametnom dovoljno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA