PONIZILA DETE U JAVNOSTI: Majka izblamirala ćerku na Fejsbuku (FOTO)

"S obzirom na to da sam htela da okačim sliku sebe kako poziram s alkoholom, smatram da nisam spremna za socijalne medije", napisala je majka u ćerkino ime na njenom Fejsbuk profilu

  • 3

Kada ste bili deca i uradili nešto loše, vaša mama bi vas često kao znak kažnjavanja izblamirala ispred prijatelja. Da li vam je poznat ovakav scenario? Ako jeste, imali ste sreću da tad Internet nije bio toliko popularan, inače biste "završili" kao ova dvanaestogodišnja devojčica.

Ronda Tejt Blingsli iz SAD-a, pronašla je fotografiju svoje dvanaestogodišnje ćerke na kojoj pozira sa flašom vodke. Ispod teksta je pisalo: Baš bih volela da mogu da je popijem.

Ronda, nakon što je videla fotografiju i zaključila da bi takva slika mogla loše da utiče i na njenog mlađeg sina, postavila je sledeću fotografiju na Fejsbuk profil svoje ćerke sa ovim sadržajem:

- S obzirom na to da sam htela da okačim sliku sebe kako poziram s alkoholom, smatram da nisam spremna za socijalne medije i mislim da do daljnjeg neću biti spremna - pisalo je na papiru koji je uslikan i koji je potpisan u devojčicino ime.

Drugim rečima majka je okačila tu sliku na ćerkin profil i zvanično joj je zabranila korišćenje istog do daljnjeg. Da li je ovo ekstremno i da li je poželjno da vam dete na društvenim mrežama bude predstavljeno kao alkoholičar ili delikvent - zaključite sami.

(I. Danić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tasha

    25. maj 2012 | 11:46

    Znaci,loodilo!!! Mada,mala je i zasluzila kaznu...

  • juelz

    25. maj 2012 | 11:58

    Ja bi je rokno na spavanju gdje ce to uraditi da izblamira svoju kcerku to bi ja po kratkom postupku kad bi dosao kuci i saznao da je to uradila ludilo bi bilo u kuci :D jooj kako bi joj kucu slupo :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA