KOMŠIJE OTKRIVAJU: Jeleninu porodicu ne zanima Zoranov privatni život, evo u kakvim su odnosima!

- Njoj je preteško, ništa joj od ovoga ne pada lako, samo joj svim ovim pričama otežavaju već tešku situaciju - rekla je Zoricina komšinica

  • 12

Komšije monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović, kažu da Jeleninu majku ne zanima privatni život Zorana Marjanovića, niti šta on radi.

ISPOVEST ZORANA MARJANOVIĆA: Proganjaju nas čudaci, gatare i proroci

- Zorica se sada bavi Janom koja je trenutno kod nje, i jedino joj je bitno da Jelenin ubica bude pronađen. Nju ne zanima sa kim se Zoran dopisuje i da li se dopisuje, kao ni šta radi privatno - kazu komšije Krsmanovića, i dodaju da se Zoran normalno ponaša prema Jani i Zorici.

(EKSKLUZIVNO) OTKRIĆU PRAVU ISTINU O RADI IZ BEČA: Zoran Marjanović odgovorio na sve optužbe!

Kako kažu, on Zoricu poštuje, lepo se odnosi prema Jani, a sa kim se privatno dopisuje ne vodi računa, i neće da se bavi Radom iz Beča jer joj je dovoljno teško.

- Njoj je preteško, ništa joj od ovoga ne pada lako, samo joj svim ovim pričama otežavaju već tešku situaciju - rekla je njena komšinica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sjena

    5. jun 2016 | 21:48

    Jeleninu majku zaista poštedite javnosti, dosta joj je njenog bola i tuge.

  • Neki veliki drmr

    6. jun 2016 | 08:35

    Teško će policija sama rešiti ovaj slučaj ma koliko danonoćno radili, prošlo je već dosta vremena a istraga samo tapka u mestu. Ovde je neophodna pomoć građana, potrebno je jedno otvoreno policijsko saopštenje i iznošenje pravih, proverenih informacija dokle se stiglo do sada, umesto ovih medijskih nagađanja koja nam se u nedostatku istih svakodnevno serviraju. Ministar je izjavio da ovo što se piše nije ni blizu istine, pa dajte nam ljudi više tu istinu jer, neko je možda nešto i video, primetio, čuo ili načuo a da nije ni svestan da baš to može početi da odmotava klupko i biti ključ rešenja. Ovako samo izgleda kao da neko namerno vodi istragu u ćorsokak. Voleo bih da nije tako.

  • mare

    5. jun 2016 | 22:16

    Ovako vest deluje duze kad istu recenicu ponovite tri puta... Bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA