STRAVIČNO: Ubica profesora na američkom univerzitetu prethodno usmrtio svoju ženu! (FOTO)

Da ubistvo Vilijama Klunga nije Sarkarov prvi zločin, policija je saznala nakon što je u njegovom domu pronašla svojevrsnu "listu za odstrel". Na parčetu papira pored njegovog tela bila je napisana adresa pokojne Ešli Erin Hasti (31)

  • 1

Mainkar Sarkar, čovek koji je ubio svog profesora u zgradi za inženjering UCLA univerziteta, a potom i sebi oduzeo život, prethodno se popeo kroz prozor stana u kom je živela njegova žena sa kojom već neko vreme nije bio u kontaktu da bi i ubio i nju, javili su policijski zvaničnici.

VATRENA STIHIJA GUTA SVE PRED SOBOM: Požar u Los Anđelesu, evakuisano 5.000 ljudi

Da ubistvo Vilijama Klunga nije Sarkarov prvi zločin, policija je saznala nakon što je u njegovom domu pronašla svojevrsnu "listu za odstrel". Na parčetu papira pored njegovog tela bila je napisana adresa pokojne Ešli Erin Hasti (31).

Kada su policijski službenici obišli stan pronašli su beživotno telo na kom je jasno bila vidljiva rana od metka. Veruju da je Sarkar ušao kroz razbijeni prozor stana.

- Supružnici su živeli odvojeno već neko vreme. Nismo imali nikakve pritužbe na njih do incidenta - rekli su zvaničnici bruklinske policije. Ešli Erin Hasti studirala je medicinu i želela da postane lekarka, javio je AP.

Pored adrese Hasti, na poruci koju je policija pronašla u zgradi inženjeringa UCLA univerziteta, Sarkar je napisao i da neko povede računa o njegovoj mački.

(Telegraf.rs / Izvor: abcnews)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA