BOLESNA IGRA DAVLJENJA HIT NA INTERNETU: Dečak se ubio dok je snimao kako se guši

- U početku mi nije bilo jasno kako se ugušio, a onda je došao jedan prijatelj i rekao da je ta "igra" popularna među mladima - rekla je Karnelova majka. Sada je ta igra pretnja omladini širom sveta, jer je veoma popularna, a klinci se snimaju i kače snimke na društvene mreže

  • 3

Karnel Haugton (12) iz Velike Britanije preminuo je nakon što mu je prekinut dotok kiseonika u mozak usled bizarne igre koja se zove "gušenje". Inače, ova igra je poznata kao "dobra" jer ne uključuje konzumiranje droge ili alkohola, međutim, očigledno je pogubna po igrače!

DEČAK POGINUO U "IGRI MRTVIH": Legao je na put i pravio se mrtav, a onda se desio horor (VIDEO)

Dečak je preminuo u porodičnoj kući, a njegovoj majci još nije jasno da li se sam gušio ili je imao društvo u ovoj bizarnoj igri.

- Karnel je bio jedan srećan i duhovit dečak. Imao je divan odnos sa bratom i sestrom, stvarno ne znam što je to uradio. U početku mi nije bilo jasno kako se ugušio, a onda je došao jedan prijatelj i rekao da je ta "igra" popularna među mladima - rekla je majka.

Dečaci se guše i sve to snimaju, zatim kače na društvene mreže, a očigledno je da ne shvataju koliko ta igra može da bude smrtonosna.

(Telegraf.rs / Izvor: news.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA