PROSLAVILI SMO NA SRPSKI NAČIN: Evo šta su rekli pred hapšenje mladići koji su rafalima slavili Novakov trijumf (VIDEO)

Dva mladića kažu da nisu ugrozili bezbednost, jer su u pitanju manevarski meci

Na vest da je Novak Đoković osvojio je po prvi put Roland Garos, to je izazvalo veliki broj reakcija, a posebno su to dvojica mladića iz Bileće proslavili na neobičan način.

Akteri snimka koji se veoma brzo proširio na društvenim mrežama i izazvao brojne komentare, Mile Hrnjaz i Marko Dangubić govorili su neposredno pre hapšenja. Oni kažu da je sve je ispalo spontano, kao i da su videli da ih snimaju ali nisu obraćali pažnju.

- Proslavili smo kako smo proslavili, malo nas je ponela atmosfera, nekima smeta način proslave, ali tako je kako je bilo. Mislim da je bilo razloga za veliko slavlje - kaže Mile Hrnjez, dok drugi akter, njegov prijatelj Marko Dangubić dodaje:

UHAPŠENI NOLETOVI NAVIJAČI KOJI SU PUCALI IZ PUŠKE dok su slavili Đokovićev Rolan Garos! (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen/mile Foto: youtube/printscreen/mile

- Đokovića redovno pratimo. To je jedini Srbin koji nas pozitivno u svetu predstavlja. Pa i mi da dočaramo i na pravi srpski način proslavimo - kaže on.

Kada je meč već završen, Mile je uzeo "kalašnjikov" i ispalio rafal, a Marko se drugom puškom pridružio. Oni kažu da je to bilo tradicionalno srpsko slavlje. Dodaju i da nisu ugrozili bezbednost jer su to bili manevarski meci.

Rafalima iz Kalašnjikova slavio Noletov trijumf: Da li je ovo najluđi Đokovićev navijač? (VIDEO)

Mile Hrnjez dodaje da je on ovaj snimak preko prijatelja okačio na Fejsbuk. Hrnjez kaže da su se komšije uplašile, pa i njegov otac, koji je u tom trenutku radio na mešalici.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: herceg.tv)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    6. jun 2016 | 19:48

    U svakom drugom slucaju milicijo hapsi ali neeeemojte ih dirati kad slave Noleta legendu!!!!

  • Dzordz

    6. jun 2016 | 20:22

    Zivala Bileca!

  • TIHOMIR

    6. jun 2016 | 21:27

    To je prava Stara Crna gora, to su pravi srbi i junaci a ne ko kukavni Milo koji prizna Kosovo,uvede sankcije brstskoj Rusiji i poljubi krvavu ruku Nsto pakta. Gde nrma stida nema ni srama pa ga ne treba ni sramiti.Cestiti crnogorci sebe smatraju srbima i red je da uzjasu Mila, jer on njih vec dugo jase.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA