GORAN JE TERAO DECU DA MU ŠALJU OBNAŽENE FOTOGRAFIJE: Uhapšen pedofil iz Tuzle!

Nakon što su ga roditelji prijavili, on je pokušao da napusti zemlju, međutim, uhapšen je na graničnom prelazu Rača kod Bijeljine

  • 6

Gorana O. (43) iz Tuzle, koji već neko vreme živi u Kozarskoj Dubici, prijavili su roditelji iz Bratunca, koji su sumnjali da iskorišćava njihovo dete i da ga je naterao da mu, preko Fejsbuka, šalje svoje obnažene fotografije!

PROFESOR PEDOFIL DOBIO DOŽIVOTNU ROBIJU: Seksualno je zlostavljao 200 mališana (FOTO)

Nakon što su ga roditelji prijavili, on je pokušao da napusti zemlju, međutim, uhapšen je na graničnom prelazu Rača kod Bijeljine.

Kako je juče saopšteno iz Centra javne bezbjednosti u Bijeljini, na najvećoj društvenoj mreži imao je nekoliko profila, preko kojih je dobijao fotografije, ali ih i slao.

- Tokom kriminalističke obrade kod njega su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti koji se dovode u vezu s izvršenjem ovog krivičnog dela - rečeno je kratko iz bijeljinskog CJB-a.

On je, inače, nakon hapšenja predat u nadležnost Okružnog tužilaštva u Bijeljini, na čiji je zahtev sud odredio jednomesečni pritvor.

(Telegraf.rs / Izvor: nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ♥♥♥

    7. jun 2016 | 19:30

    Nije mogao da natera decu da mu šalju da oni nisu hteli, bolje da su obrisali profil ili ga blokirali

  • GAGI

    7. jun 2016 | 13:16

    Naterao dete da mu salje obnazene fotografije? A kako to neko moze da natera nekog oreko neta? Jel taj madjionicar ilista? Umesto da pripazite na svoje dete sta u tim godinama trazi i radi na Fejsu, vi optuzujete za svoje propuste u vaspitanju pedofile. Oni su bolesni, a i vi niste bolji kao roditelji. Sram vas bilo!

  • Nira

    8. jun 2016 | 07:17

    Roditelji treba da prije otvaranja fejsa djetetu prvo porazgovaraju sa svojim djetetom i uputa ga na dobre i loše strane interneta i da budu oprezni u prihvatanju nepoznatih psoba za "prijatelja" .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA