VELIKA INVESTICIJA IMLEKA: Uložili 700.000 evra za NOVE CISTERNE za prevoz sirovog mleka!

Nabavkom vozila koja su u skladu sa Euro 6 standardom, osigurana je minimalna emisija ugljen-dioksida i time se ponovo potvrđuje opredeljenost kompanije ka očuvanju životne sredine

  • 10

Kompanija Imlek nastavlja sa ulaganjima u obnovu i modernizaciju vozila namenjenih sakupljanju i prevozu sirovog mleka i u te svrhe uložila je oko 700.000 evra.

Vredna nabavka obuhvatila je kupovinu najsavremenija četiri Volvo FM 62R kamiona autocisterne kao i tri prikolice visokopozicioniranog poljskog proizvođača Romex.

MLEKO SA DOMAĆIH FARMI: Moja Kravica je mleko vrhunskog kvaliteta!

Napredne karakteristike i pouzdani bezbednosni sistemi novih vozila omogućiće efikasno sakupljanje i siguran prevoz sirovog mleka od koga se prave Imlekovi proizvodi vrhunskog kvaliteta.

DSC_3524

Pored toga što sva vozila zadovoljavaju stroge higijenske standarde, opremljena su i najmodernijim kompjuterskim sistemom za preuzimanje i merenje, kao i laboratorijom koja vrši uzorkovanje mleka svakog pojedinačnog dobavljača. U cilju što boljeg kontrolisanja celokupnog procesa transporta, jedno od kupljenih vozila poseduje GPRS sistem direktnog prenosa podataka koji omogućuje praćenje rada i perfomansi sistema u realnom vremenu.

Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa kompanijom Volvo, obezbeđeno je redovno i vanredno održavanje čime se garantuje visoka pouzdanost kupljenih vozila.

Kompanija Imlek kao regionalni lider mlečne industrije jedinstvena je po hladnom lancu koji je u potpunosti zatvoren, od mesta prijema sirovog mleka do prijemne rampe, čime se eliminiše svaka mogućnost kontaminacije. U skladu sa tim, u poslednje vreme izdvojila je preko tri miliona evra za višestruke investicione aktivnosti kojima se značajno unapređuje celokupan otkupni proces.

Imlekova donacija farmerima za efikasniju pripremu stočne hrane

Nabavkom vozila koja su u skladu sa Euro 6 standardom, osigurana je minimalna emisija ugljen-dioksida i time se ponovo potvrđuje opredeljenost kompanije ka očuvanju životne sredine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA