PREOKRET NA SUĐENJU: Ubio oca pa ga optužio da ga je seksualno zlostavljao (FOTO)

Dok je pred tužiocem tvrdio da je oca ubio jer ga je nervirao i krivio ga zato što nije uspeo u životu, sada je ustvrdio da ga je otac napastvovao

  • 9

Aleksandar Marinković (20) iz aleksinačkog sela Glogovica koji je 10. januara ove godine usmrtio svog oca na današnjem suđenju promenio je odbranu datu u istrazi i svoju žrtvu optužio za seksualno zlostavljanje.

Dok je pred tužiocem tvrdio da je oca ubio jer ga je nervirao i krivio ga zato što nije uspeo u životu, sada je ustvrdio da ga je otac seksualno napastvovao.

- Bilo me je sramota. Pa zato ovo nisam ispričao na saslušanju pred tužiocem. Ubio sam ga jer me je terao da ga oralno zadovoljavam. Do te večeri sam uspevao da se odbranim, ali tada mi je penis stavio na usta. Život mi se zgrozio, nisam znao šta radim, nisam bio svestan ni da sam ga ubio - rekao je Aleksandar.

OTAC MONSTRUM: Slagao da ima 16 godina, pa terao ćerku da mu šalje gole fotke

Aleksandrova majka Valentina Mitić tvrdila je da je pokojni Srđan maltretirao i nju i decu zbog čega ga je napustila.

- Stalno me je tukao, pozivali smo policiju više puta. Naročito je mrzeo Aleksandra, njega je mnogo tukao, bacao ga je na zemlju... Bio je ubeđen da on nije njegovo dete, tvrdio je da ne liči ni na njega ni na njegovu familiju - kazala je Valentina.

Foto: Lična arhiva Foto: Lična arhiva

Međutim, njeno svedočenje dovelo je do još jednog preokreta na suđenju. Marko Marinković, Aleksandrov brat od strica, koji je najpre odbio da svedoči, revoltiran, kako je istakao Valentininim lažima, promenio je odluku i stao u klupu za svedoke.

ISPOVESTI SEKSUALNO ZLOSTAVLJANIH MUŠKARACA: Pljeskala me je po guzi, a onda mi je gurnula ruku u gaće... (VIDEO)

Foto: Lična arhiva Foto: Lična arhiva

- Ipak ću svedočiti jer su ovo laži. Moj stric je radio kao crnac, a ona je taj novac trošila. Nije tačno da ga je napustila, jer je maltretirao već je otišla sa drugim čovekom. Svi u selu mogu da posvedoče da stric nije bio loš čovek, doduše ni za Aleksandra nemaju loše reči. Siguran sam da Srđan nije zlostavljao sina, znam da je bio mnogo srećan kada je napustio majku i došao da živi sa njim. On se po selu zaduživao da bi mu kupio cigarete. Da je istina to što pričaju Aleksandar bi otišao od oca, a bio je kod njega dva meseca pre ubistva - naveo je Marinković.

Suđenje će biti nastavljeno saslušanjem ostalih svedoka. Marinkoviću preti 40 godina robije, jer je optužen za teško ubistvo.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    8. jun 2016 | 07:12

    Sigurno ga je advokat tako savetovao radi ("olaksavajucih okolnosti" ) ,ali time oca " ubija" po drugi put, i pokazuje da ne preza ni od cega , 40 god je zbog toga , primerena kazna .

  • Biljana NK

    8. jun 2016 | 09:34

    Laže monstrum .

  • Miodrag Mio

    8. jun 2016 | 06:35

    Sad izmišlja da bi manju kaznu dobio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA