OTAC DEVOJČICE KOJA JE PALA SA TERASE: Sumnjam da ju je gurnuo dečko!

Otac devojčice je zatražio od policije da u bolnici obezbedi njegovu ćerku, jer sumnja da ju je bivši dečko gurnuo sa terase i da može ponovo da njen život dovede u opasnost

  • 8

A. D. iz Jagodine, koja je juče oko 3.45 sati ujutru pala sa terase u naselju Tabane, na sreću nije zadobila povrede vitalnih organa, osim višestrukog preloma karlice.

DEVOJKA PALA SA TERASE: Horor u centru Jagodine

Otac devojčice je zatražio od policije da u bolnici obezbedi njegovu ćerku, jer sumnja da ju je bivši dečko gurnuo sa terase i da može ponovo da njen život dovede u opasnost.

Devojka koja je PALA SA TERASE progovorila o svom UŽASU!

- Ona je smeštena na odeljenje ortopedije, imobilisana je i svesna, a njeno zdravstveno stanje se i dalje prati - kaže dr Radeonko Rubežić, načelnik tog odeljenja za Alo.

Na sreću, devojci nisu ustanovljeni prelomi kičme i vrata, pomera ruke, a žalila se na bol u nozi.

- Imala je veliku sreću jer je pala na meku zemlju. Pričala je nepozvezano, čas da je sama pala, čas da ju je neko gurnuo. Bila je u poseti kod prijatelja, izvesnog Joce. Zatekli smo je na zemlji ispred zgrade i bila je okružena trojicom muškaraca. Jedan se predstavio kao Joca - rekli us lekari.

Inspektori su tokom ujutru dolazili u bolnicu kako bi pričali s devojkom koja im je rekla da stanuje u naselju Strelište i da je iz Jagodine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    8. jun 2016 | 09:40

    Djevojcice, ne po tuđim stanovima sa momcima.Ko zna šta vas tamo čeka. Čitate li išta? Pa zar nijeste obavijestene šta se sve grozno dešava? A onda obilježene za čitav život, ako ostanete žive, naravno.

  • zoran

    8. jun 2016 | 12:04

    Ako ima momka nije devojcica.Valjda devojke imaju momke.Devojcice su devojcice i nemaju momke,ili sam ja glup.

  • CH

    8. jun 2016 | 09:44

    Devojčice!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA