≫ 

STRANAC VOZIO VIŠE OD 200 NA SAT: A onda ga je zaustavila srpska policija!

Prilikom radarske kontrole brzine, policija je zaustavila i jednog vozača koji je vozio 139 kilometara na čas

  • 13

Prekršajni sud u Sremskoj Mitrovici izrekao je jednom strancu novčanu kaznu i zabranu upravljanja vozilom na teritoriji Srbije od osam meseci jer je na autoputu vozio 203 kilometara na čas.

U ČAČKU I SREMSKOJ MITROVICI NAJOPASNIJE: Čak 287.000 Srba uhvaćeno PIJANO ZA VOLANOM!

U saopštenju se navodi da je policija iz Sremske Mitrovice na auto-putu zaustavila vozača "audija", stranog državljanina, koji je vozio brzinom od 203 kilometara na čas, zbog čega mu je, osim zabrane, izrečena i kazna od 100.000 dinara.

Prilikom radarske kontrole brzine, policija je zaustavila i jednog vozača koji je vozio 139 kilometara na čas, odnosno za 89 kilometara više nego što je bilo dozvoljeno na tom putu.

Protiv njega je podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, a zaprećena novčana kazna iznosi 100.000 dinara.

- Zbog velikog broja pešaka i biciklista na ulicama, među kojima je i puno dece, apelujemo na građane, posebno na vozače motornih vozila, da poštuju sva saobraćajna pravila, a naročito ograničenje brzine kretanja svojih vozila - navodi se u saopštenju policije.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    9. jun 2016 | 16:31

    Ne ginu ljudi zato što voze brzo, već zato što voze ludo, a tu je ogromna razlika, može i sa 30km/h da se napravi ozbiljna saobraćajka, i pogine...! Ko nije kupio dozvolu i zna da vozi, nije opasan, MNOGO opasniji su oni sa kupljenom dozvolom, em neznaju koliko neznaju, em su ludi...

  • eso

    9. jun 2016 | 23:33

    Vozio je 200 na sat a onda ga je zaustavila srpska policija (zamislite u sred Srbije ga zaustavila srpska policija)pa mu se kao po obicaju izvinjavala

  • Omon

    9. jun 2016 | 23:13

    Pa ako je iz Nemacke to je tamo normalno da se vozi 200 i vise. Na nasim putevima kriticno je i 100 a kamoli 120 dozvoljenih ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA