AMSTEL PREMIUM PILSENER i COMMUNIS ne zaboravljaju ono najvažnije! (VIDEO)

Svojom novom reklamom, Amstel Premium Pilsener, jedan od čuvenih brendova holandske pivske industrije, ponovo je podsetio ljubitelje piva, ali i sve poslovne ljude na najbitnije stvari u životu – drage ljude koji ih okružuju

  • 1

Usled svakodnevnih obaveza i rokova koji su sve kraći i koji nam neretko kroje slobodno vreme, ponekada izgubimo iz vida ono što nam je veoma važno, a to su naši ljudi, porodica, prijatelji i društvo sa kojima delimo sve i među kojima možemo da budemo ono što zaista jesmo.

Želja Amstel Premium Pilsenera da okrene ljude jedne drugima, njihovom zajedničkom uživanju u pivu, druženju i stvaranju uspomena za ceo život traje već skoro 150 godina čineći ga prepoznatljivim.

Kreativni tim marketinške agencije Communis je upravo tu želju na kojoj se bazira komunikacija Amstel Premium Pilsenera prema javnosti, i prepoznao, pa je realizovao i najnoviju, upečatljivu kampanju sa krovnim sloganom „Tvoji ljudi, tvoj Amstel“.

U reklami je prikazano osvežavanje dragih uspomena sa dragim ljudima, kao i kako izgleda kada smo „svoji“ među prijateljima.

- Dugogodišnje iskustvo intenzivne komunikacije sa potrošačima govori nam da oni znaju da cene vreme koje provode sa prijateljima. Kao što ne postoji kompromis kada je u pitanju vrhunski kvalitet našeg piva, tako smatramo da ne treba da postoji kompromis kada je u pitanju odnos prema prijateljima i pravim vrednostima - izjavila je Sofija Eftimovski Božović, senior brend menadžer u kompaniji Heineken.

Zato je bitno ne zaboraviti prave vrednosti i slobodno vreme koristiti na najbolji mogući način, jer kada se vratimo svojim ljudima, vraćamo se sebi i onome što u biti i jesmo, potpuno prirodni i slobodni. Baš kao što je Amstel Premium Pilsener.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA