≫ 

IZBO SAM JE NOŽEM ČETIRI-PET PUTA DOK JE SPAVALA: Muž Slavice Kostić priznao da ju je ubio, mislio da je u krevetu sa drugim!

On je policiji priznao šta je uradio i odveo ih do mesta na brdu kod Trsta, koje se nalazi na teritoriji Slovenije, gde je ostavio Slavičino telo, ali bez odeće

  • 4

Dragoslav Kostić (61), priznao je da je ubio bivšu suprugu Slavicu (37), misleći da je pored nje u krevetu drugi muškarac. Kostić je posle hapšenja u Italiji tamošnjim policajcima priznao da je Slavicu ubio u spavaćoj sobi zajedničke kuće u Trstu.

Dragoslav je Slavicu ubio u kući u kojoj su zajedno živeli u Trstu od 2000. do 2014. kada su se razveli. Iz prethodnog braka Slavica ima sina i ćerku, koji žive u Kučevu, a Dragoslav dva sina i ćerku koji su u Italiji.

"ŽELIM DA NJEGOVA DECA ZAVRŠE KAO MOJA ĆERKA": Stravičan vapaj majke Slavice K. koju je SVIREPO ubio bivši muž!

Slavica je 24. aprila krenula iz Kučeva na tromesečni rad u Trst, ali se od tada nije javljala sinu Nikoli (21), ćerki Neveni (17) i nevenčanom suprugu Velji Tomiću (47), koji su prijavili njen nestanak. Međutim, istragom je utvrđeno da je Dragoslav, koji godinama radi u Trstu i tamo deli kuću sa Slavicom, odmah pošao za njom u ubio je već sledećeg dana, 25. aprila, najverovatnije iz ljubomore, jer nije mogao da podnese to što ga je ostavila.

Kako je saopštila italijanska policija, Dragoslav je uhapšen pošto je ostavio niz tragova za sobom. Ipak, još nije utvrđeno kako je ubio Slavicu, a to će najverovatnije pokazati obdukcija.

Foto-ilustarcija: Profimedia/Alamy Foto-ilustarcija: Profimedia/Alamy

- Posle zločina Dragoslav se vratio svojim autom u Kučevo i onda ga zapalio, kao i pasoš u njemu, misleći da tako neće biti otkriveno da je odlazio iz zemlje. Međutim, nadzorne kamere su ga snimile na granici, pa je uhapšen posle odlaska u Italiju, 22. maja - saznaje Informer od izvora koji je blizak italijanskoj policiji.

PRONAĐENO TELO NESTALE SRPKINJE U ITALIJI: Bivši muž Dragoslav priznao da ju je ubio!

On je policiji priznao šta je uradio i odveo ih do mesta na brdu kod Trsta, koje se nalazi na teritoriji Slovenije, gde je ostavio Slavičino telo, ali bez odeće.

- Ubo sam je nožem četiri-pet puta - rekao je Kostić policajcima, a kao opravdanje za zločin naveo je da je mislio da je Slavica bila u krevetu sa drugim muškarcem i da to nije mogao da podnese.

Dok je bio u Kučevu, on je medijima rekao da nema veze sa nestankom Slavice i da ga njen nevenčani suprug Velja i majka Milada lažno optužuju.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Slavičin nevenčani suprug Velja Tomić kaže da je odmah posle njenog nestanka strahovao da ju je Dragoslav ubio.

- On je i ranije pretio Slavici i meni da će nas ubiti i mi smo to prijavili policiji. Čim je nestala, znali smo da je on glavni krivac - kaže Velja Tomić, u čijoj kući živi i Slavičina ćerka Nevena.

OGLASILA SE OČAJNA ĆERKA (17) NESTALE SLAVICE: Ne pišite budalaštine o mojoj majci!

Milada Trujić, majka ubijene, otkrila je da Dragoslav nije mogao da pređe preko toga što ga je Slavica ostavila.

- Znala sam da je on kriv, jer joj je često pretio što ga je ostavila. Ja sam ga pitala telefonom šta je sa mojom Slavicom, rekao mi je da ne zna, ali odlično je znao - kaže ožalošćena Milada.

Foto: Profimedia/Press Association Foto: Profimedia/Press Association

Slavica je bivšeg muža prijavljivala i italijanskoj policiji zbog pretnji i maltretiranja.

- Ona ga je tamo prijavila ne jednom, već više puta, zato su oni i sumnjali odmah na njega, čim su saznali da je Slavica nestala - rekla je Milada.

Uhapšeni Dragoslav je u Kučevu živeo sam, u kući na sprat na periferiji grada. Kako su nam rekle komšije, on sa Slavicom nije imao decu, a iz prethodna dva braka ima ćerku i dva sina. Nezvanično smo saznali da je ta kuća bila razlog njihove svađe, jer je Dragoslav nju dao na poklon Slavici, a posle hteo da je povrati, ali je ona kuću već prenela na sebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јела

    12. jun 2016 | 12:32

    Шта рећи,осим једна велика ТУГА.

  • Bora

    13. jun 2016 | 14:21

    Zao mi je ove zene, ali kuca se na poklon ne uzima ako nije iskrena ljubav u pitanju. Kada covek jednoj 24 god. mladjoj zeni pokloni kucu, onda on ocekuje bezuslovnu odanost od te osobe. To je trebala znati kada je prihvatila dar i da se takav covek nece lako pomiriti u slucaju napustanja istog. Na zalost, ludaka je sve vise, a fitilji sve kraci!

  • Tanja

    13. jun 2016 | 05:34

    Razlika 24 godine...bolest, moze joj otac biti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA