≫ 

TRAMPOVE PROGNOZE SE OBISTINILE: Rekao sam da će doći do masakra, biće sve gore!

Donald Tramp je pobesneo zbog terorističkog napada koji se dogodio u gej klubu u Oregonu, pozvao je da Barak Obama podnese ostavku i ponovo zatražio da se svim muslimanima koji su rođeni van SAD zabrani ulazak u zemlju

  • 11

Najizvesniji republikanski kandidat Donald Tramp pozvao je danas predsednika Baraka Obamu da, zbog reagovanja na masakr u Orlandu, podnese ostavku i ponovo zatražio da se svim muslimanima rođenim van SAD zabrani ulazak u zemlju.

Islamska država preuzela odgovornost za masakr u Orlandu!

Tramp je Obaminu ostavku zatražio jer predsednik SAD, u reagovanju na masakr u Orlandu, gde je 50 ljudi ubijeno, nije izgovorio reči "radikalni islam".

- Zato što su naši lideri slabi. Rekao sam da će ovo da se dogodi - i biće sve gore - naveo je Tramp u saopštenju.

- Ja pokušavam da spasem živote i sprečim sledeći teroristički napad. Ne možemo više da priuštimo sebi da budemo politički korektni - poručio je Tramp, preneo je Rojters.

SPREMALI MASAKR I U LOS ANĐELESU: Terorista krenuo na Paradu ponosa s eksplozivom i arsenalom oružja!

On je, takođe, na svom Tviter nalogu ponovio poziv da se svim muslimanima rođenim van SAD, zabrani ulazak u zemlju.

Foto: Tanjug/AP/Mark Pynes/PennLive.com Foto: Tanjug/AP/Mark Pynes/PennLive.com

- Pozivao sam na zabranu. Moramo biti čvrsti - napisao je Tramp.

Tramp će, kako je najavljeno, o napadu u Orlandu govoriti u ponedeljak uveče, kada je i bilo planirano da održi govor o nacionalnoj bezbednosti.

PRVO JE ZVAO POLICIJU, PA IH POBIO: Terorista iz gej kluba pristalica Islamske države?

Najmanje 50 osoba je ubijeno, a 53 su ranjene u najmasovnijoj pucnjavi u istoriji SAD u noćnom gej klubu u Orlandu na Floridi.

Napadač, koji je ubijen, identifikovan je kao američki državljanin avganistanskog porekla Omar Matin (29), koji se zakleo na vernost Islamskoj državi, koja je preuzela odgovornost za napad.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Profesor biologije

    13. jun 2016 | 10:02

    Tramp je u pravu,biće gore zbog sve većih socijalnih razlika u SAD u

  • Eh ludaci

    13. jun 2016 | 10:22

    Lako je njemu da prica i zna, oni su sve zakuvalo oni upravljaju sa tim teroristima a nesto pricaju, a mi komentarisemo ovde kao ludi! Amerikanci sve lose pokrecu na ovoj planeti

  • ATIMUS

    13. jun 2016 | 07:16

    Jese sanjaju da ce ceo zapadni svet pretvore u bliski istok ....prevelik je to zalogaj za mali stomak....Tramp je u pravu ...primer su Rusi koi bez pardona lupaju samare nevaljalim muslimima .....i sto god ih vise stezu sve ih vise cene... ta psihologija hriscanskom zapada nije razumljiva ali za Ruse koi su milenijum bili u direknom kontaktu sa azijatima je ......jasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA