SLAVICU VELIČKOVIĆ UJEO POSKOK DOK JE SKUPLJALA DRVA ZA ŠPORET: Horor u selu Šutevac!

- Htela sam da podložim šporet da spremim ručak pa sam pošla po drva. Uhvatila sam se za jedan panj ne videvši da je na njemu zmija. Ugrizla me je za prst, panj pade na nju ali se ona izmigolji i pobeže. Videla sam da je šarena, imala je po ledjima romboide, znala sam odmah da je otrovna – opisuje Slavica svoj susret sa poskokom

  • 0

Slavicu Veličković (65) ujeo je juče poskok u njenom dvorištu u sićevačkom selu Šutevac. Ženu je otrovnica ugrizla za ruku zbog čega je zbrinuta u niškoj Hitnoj pomoći a zatim je prebačena na delje lečenje na Infektivnu kliniku i nakon primljene terapije dobro se oseća.

TEROR ZMIJA PO SRBIJI SE NASTAVLJA: Evo zašto nas napadaju!

Slavica, koja živi u Nišu u nedelju je sa mužem otišla u vikendicu u Šutevac.

- Htela sam da podložim šporet da spremim ručak pa sam pošla po drva. Uhvatila sam se za jedan panj ne videvši da je na njemu zmija. Ugrizla me je za prst, panj pade na nju ali se ona izmigolji i pobeže. Videla sam da je šarena, imala je po ledjima romboide, znala sam odmah da je otrovna – opisuje Slavica svoj susret sa poskokom.

Dodaje da je bila potpuno prisebna, iako je bila svesna opasnosti ujeda otrovnice.

Foto: Wikipedia Foto: Wikipedia

- Stisnula sam prst malo da otrov izadje i doviknula komšiji:

- Buco, ujede me zmija za prst, odvedi me do Hitne pomoći, i on je odmah upalio kola. Usput sam osećala da mi ruka trni, počela je i da otiče, imala sam vrtoglavicu .. Sad sam dobro, sinoć sam se malo uplašila, ruka mi je cela otekla a otrov se verovatno proširio jer sam osetila kako mi srce jako lupa – priča Slavica.

Dodaje, da je Sićevo puno zmija.

- Tu blizu nas prolazi autoput, one se tamo sunčaju pa se odatle razmile svuda. Moj muž je pre neki dan poskoka zatekao ispred kuće – kaže Veličkovićeva.

Od početka ove godine na niškoj Infektivnoj klinici zbog zmijskog ujeda zbrinuto je petoro ljudi, ali niko od njih nije bio životno ugrožen.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA