ISPOVEST ĆERKE UBIJENE SLAVICE KOSTIĆ: Rekao je da će sve biti u redu, a onda je telo moje majke pronađeno na deponiji!

Dragoslav je u policiji rekao da mu se kobne noći učilnilo da Slavica spava pored švalera, pa mu je pao mrak na oči, i ubio je zbog ljubomore

  • 5

Nevena Manojolvić (17) iz Kučeva, ćerka Slavice Kostić (37), koju je 25. aprila u stanu u Trstu nožem ubio bivši muž Dragoslav Kostić (61), kaže da je od trenutka majčinog nestanka sumnjala, da joj je on naudio.

"ŽELIM DA NJEGOVA DECA ZAVRŠE KAO MOJA ĆERKA": Stravičan vapaj majke Slavice K. koju je SVIREPO ubio bivši muž!

Ćerka Nevena, je bila zabrinuta za majku, pa je pozvala Dragoslava, da vidi zna li šta je sa njom, a on ju je tešio i glumeo da je zabrinut.

MASOVNA TUČA U PIVNICI U NIŠU: Gosti započeli makljažu, na kraju uleteli konobari i suvlasnik!

- Plakala sam, a on mi je govorio, ne brini sve će biti u redu. Ipak sam osećala, da nešto krije, i rekla mu "ako se nešto desi, ti ćeš mi biti kriv". Završili smo razgovor, a nakon mesec i po dana, telo moje majke je pronađeno na deponiji - ispričala je Nevena, piše Informer.

Foto-Ilustracija: Profimedia Foto-Ilustracija: Profimedia

Podsetimo da je 24. aprila Slavica krenula iz Kučeva u Trst, da se brine o starijem bračnom paru. Stigla je u stan gde živi Dragoslav i9 poslala ćerki SMS "Dobro sam, idem da spavam". Nekoliko sati kasnije Dragoslav je ušao u njenu sobu naoružan, i četiri puta je izbo nožem.

On se potom onesvestio pored leša i ujutru očistio sve tragove. Telo je uvio, stavio u gepek od auta, i odvezao prema Sloveniji. U mestu Kreplja na divljoj deponiji, bacio je njen leš, i vratio se nazad.

Kada je Nevena prijavila nestanak majke policiji, u istragu su se uključili i italijanska, kao i inspektori iz Slovenije i Hrvatske. Sumnja je odmah pala na Dragoslava, koji je spalio pasoš, kako bi sakrio prelaske granica tih dana.

Međutim kamere sa graničnih prelaza Bajakovo, kao i na benzinskoj pumpi u Italiji su ga snimile, a to se desilo za vreme Slavičinog nestanka. Dragoslav se 22. maja vratio u Italiju, gde je uhapšen, i nekoliko dana potom i priznao zločin. Slovenački policajci su pronašli leš 9. juna, i to u poodmakloj fazi raspadanja.

On je u policiji rekao da mu se kobne noći učilnilo da Slavica spava pored švalera, pa mu je pao mrak na oči, i ubio je zbog ljubomore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    14. jun 2016 | 08:52

    Poremecen um...bolesnik,psihopata...

  • GG bravo za komentar! Dosli sa sela pa zov divljine koji ih nuci kri

    14. jun 2016 | 21:00

    Zalosno i tragicno. Ali to je posledica bolesne ljubomore! On 61 godinu ona 37 zene pamet u glavu muskarac treba da vam je partner u svemu pa i po godinama a ne tata! Sve sto odstupa od toga na zalost zavrsi tragicno

  • majka

    14. jun 2016 | 09:40

    sada ce i ovaj monstrum da se izvuce dajte mu da ubija nemojte da gs osugjujete setaju se ubice slobodno megju nama to nam je sto nan je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA