≫ 

(VIDEO) DEČAK (15) POGINUO NA SVOJ ROĐENDAN: Njegov drug uzeo kola bez očevog znanja?

Nesrećni dečak je poginuo na svoj rođendan, što se može videti iz komentara na Fejsbuku, od Obrenovčana koji su užasnuti tragedijom

  • 16

U Obrenovcu se dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo 15-godišnji dečak D. T. Nesreća se dogodila jutros na uglu ulica Vojvode Mišića i Kralja Petra Prvog, kada je terenac "džip grand čiroki", u kom se tinejdžer nalazio, udario u zid. U istom vozilu su bili i mladići Stanislav Petković (23), N. M. (15) i A.R. (16), koji su teško povređeni.

Maloletnik iz Obrenovca u punoj brzini udario u objekat i na mestu ostao mrtav (VIDEO)

Kako saznajemo, nesrećni dečak je poginuo na svoj rođendan, što se može videti iz komentara na Fejsbuku, od Obrenovčana koji su užasnuti tragedijom.

SAOBRAĆAJKA KOD OBRENOVCA: Teško povređen motociklista na izlazu iz Skele

Dečak je sedeo na zadnjem sedištu, i usled strahovitog udarca zadobio ppovrede, od kojih je potom preminuo.

- Jedno lice je izgubilo život, dok su ostala tri teško povređena - izjavio je Miloš Nikolić, načelnik saobraćajnog sektora PS Obrenovac.

Foto - Ilustracija: Telegraf Foto - Ilustracija: Telegraf

Iz beogradskog kliničkog centra potvrdili su da su sva četvorica mladića primljena kod njih, a da je jedan preminuo oko 4:30.

- Mladić P. S. (23), primljen je sa teškim povredama i operisan je. M. N. (15) je zadobio politraume, dok je R. A. (16) u svesnom stanju - rekli su u UC.

Kako se može videti sa snimka sigurnosne kamere, terenac se kretao velikom brzinom, i u raskrsnici izleteo preko trotoara i zakucao se u zid.

- Prema prvim informacijama, sumnja se da je P. S., koji je upravljao vozilom, uzeo automobil od oca, koji za to nije znao - rekao je izvor iz istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komentar:

    14. jun 2016 | 09:44

    Potpuno izgubljena kontrola nad vozilom: velika brzina i težina vozila, klizav put. Da je išao i 60-80km/h(vrv i više), direktan udarac u zid vozilom od 2tone ne može da izadje na dobro. Mnogi vozači toga nisu svesni. Životom plaćeno ne iskustvo, na žalot.

  • Sandra

    14. jun 2016 | 09:20

    Majko mila.......

  • Dr

    14. jun 2016 | 09:41

    Alkoho u kombinaciji sa autom od 3000 ccm i 220 konja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA