≫ 

PSIHOLOZI TRAŽILI OD MALE JANE DA OPIŠE DAN KADA JOJ JE UBIJENA MAJKA: Otkriveno šta im je devojčica rekla!

Često je crtala oca i majku, međutim tog dana nije htela. Posle stravičnog zločina, devojčica je nekoliko puta razgovarala sa stručnjacima

  • 34
Jelena Marjanović Krsmanović i Jana Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

"Bila sam sa mamom i tatom na livadi. Tata i ja smo se igrali, a onda je mama otišla da trči i nestala je u travi. Nije mi se vratila". Ovim rečima je, kako se nezvanično saznaje, petogodišnja Jana opisala psiholozima dan kada je ubijena njena majka, pevačica Jelena Krsmanović.

MALA JANA SLUTI DA SE NEŠTO LOŠE DESILO: Ćerka ubijene pevačice čeka mamu, ali sumnja na najgore!

Često crtala oca i majku, tog dana nije htela. Posle stravičnog zločina, devojčica je nekoliko puta razgovarala sa stručnjacima.

Cela Borča zgranuta novom izjavom Miloša Marjanovića, devera ubijene Jelene!

- Dečji psiholog je od devojčice tražio da mu nacrta različite crteže, a između ostalog i trebalo je da nacrta i porodicu. Jana je nacrtala sve što je od nje traženo, ali nije želela da nacrta porodicu. Zanimljivo je da je dete tog dana često crtalo majku i oca. Razlog zašto tog dana nije želela da nacrta može da bude povezan sa njenim saznanjem da se mama izgubila - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On dodaje da je pedagog razgovarao sa devojčicom u prisustvu njenih najbližih srodnika i da je zaključeno da je negovana, vaspitana i pametna.

- Videlo se da je neko izuzetno vodio računa u njenom odrastanju - kaže sagovornik i dodaje da, nažalost, devojčicina izjava u velikoj meri nije mogla da olakša istragu povodom monstruoznog ubistva pevačice u Borči.

"Pogledala me je pravo u oči i pitala..."

Jelenina majka rekla je da je evidentno da joj Jelena nedostaje iz dana u dan sve više.

- Ne prođe dan, a da ne pita za majku. Pre neki dan se nešto zamislila i u jednom trenutku pogledala me pravo u oči i pitala: "A je li, baba, kad će mama da se vrati?" Nisam znala šta da joj kažem, ćutala sam, a onda je postavila novo pitanje:

TRAGOVI KRVI PRONAĐENI U KOLIMA MARJANOVIĆA? Da li je na pomolu veliki obrt u istrazi ubistva pevačice?

"Baba, a što su tebi tako tužne oči kad te pitam za mamu?". Odgovorila sam joj da je to zato što je i meni žao što mame još nema. Onda je ona tako mala ustala i zagrlila me da me uteši - kaže Zorica boreći se da ne brizne u plač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Magnum

    14. jun 2016 | 10:38

    Kuku majko kakva tuga , kad djeca osjete da nema mame i da se više neće vratiti. Bog vam olakšao stanje majki Zorici i malenoj Jani.

  • Putin R.S

    14. jun 2016 | 12:45

    Uhvatite ga vec jednom. Jadno dete. Srce malo trazi mamu, a nema pojma kakav je odgovor ceka za neko vreme. Tuga do neba.

  • Andja

    14. jun 2016 | 10:36

    Pa valda se i dete cudi sto su iz kuce sklonjene sve slike ... Koliko god mi mislimo da deca nisu svesna situacije , nismo u pravu ... sve primete , svaki izraz lica , ociju .. znaju da nesto ne stima ali im fali razlog ... Mada sam sigurna da ta devojcica naslucuje nesto ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA