ŠOKANTAN OBRT: Evo šta se nalazi na snimku koji OSLOBAĐA mladića za koga se sumnjalo da je GURNUO devojku sa terase!

Postoji snimak koji oslobađa mladića sumnje

  • 4

Dvadesetjednogodišnja devojka pala je 7. juna sa terase u Jagodini sa trećeg sprata zgrade u naselju Tabane, a sumnjalo se da ju je gurnuo mladić kod koga je bila. Međutim, postoji snimak koji mladića oslobađa sumnje,  prenosi infocentrala.rs.

Devojka koja je PALA SA TERASE progovorila o svom UŽASU!

Na snimku koji je napravljen telefonom, vidi se da devojka prilazi prozoru, ali cela situacija je u atmosferi šale. On je snima i kaže joj da prestane da se šali jer će snimak postaviti na mrežama pa će svi da vide šta radi. Međutim, ona prebacuje noge i seda na sims, posle čega on viče „šta radiš to“ baca telefon i čuje se kako trči ka njoj. Tu se snimak prekida. Na snimku je očigledno da on nije učestvovao u njenom skoku i pretpostavlja se da je devojka tu odluku donela sama iz nekih svojih razloga.

Prilikom zdravstvenih provera, devojci nisu ustanovljeni prelomi kičme i vrata, pomerala je ruke i žalila se na bol u nozi.

- Imala je veliku sreću jer je pala na meku zemlju. Pričala je nepovezano, čas da je sama pala, čas da ju je neko gurnuo. Bila je u poseti kod prijatelja, izvesnog Joce. Zatekli smo je na zemlji ispred zgrade i bila je okružena trojicom muškaraca. Jedan se predstavio kao Joca  - kažu lekari.

DEVOJKA PALA SA TERASE: Horor u centru Jagodine

Sumnje da je gurnuta, podgrejao je, kako su mediji preneli, otac devojke koji je tražio od policije da obezbeđuje devojku u bolnici jer sumnja da ju je bivši momak gurnuo i da ponovo može da je dovede u opasnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Festim

    14. jun 2016 | 13:18

    Slucaj u Jagodinu slika Kosovo Police. Kakav profesionalizam

  • Milos

    14. jun 2016 | 13:11

    Slika je super,jel imate vi oci?!

  • Bondji

    14. jun 2016 | 13:56

    Izgleda da bolju foto-ilustraciju nisu mogli da nadju..samo je hvalilo i to da je kombi hitne iz Hrvatske.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA