OVAKVA PREVARA SE SKORO NIJE DESILA U SRBIJI: Proneverila 1,3 MILIONA EVRA, 8 godina se bogatila na račun firme!

B. C. se tereti da je od 2008. godine do kraja aprila 2016. godine, kao rukovodilac knjigovodstveno - finansijske službe i ovlašćeno lice za raspolaganje sredstvima u "Poljoprivrednoj stručnoj službi Sombor", prisvojila novac koji joj je poveren

  • 14

Policija u Somboru, po odobrenju Višeg javnog tužioca u tom gradu, odredila je zadržavanje do 48 časova B. C. (63) iz Sombora zbog osnovane sumnje da je izvršila krivična dela pronevera i falsifikovanje isprave.

DA LI JE I VAMA NESTALA VREDNOSNA POŠILJKA? Kurir lažirao pljačku i ukrao DVA I PO MILIONA DINARA

B. C. se tereti da je od 2008. godine do kraja aprila 2016. godine, kao rukovodilac knjigovodstveno - finansijske službe i ovlašćeno lice za raspolaganje sredstvima u "Poljoprivrednoj stručnoj službi Sombor", prisvojila novac koji joj je poveren, i bez osnova vršila prenos novčanih sredstava sa računa preduzeća.

Na taj način, osumnjičena je pribavila protivpravnu imovinsku korist u iznosu od preko 1, 3 miliona evra (157.300.000,00 dinara), a na štetu "Poljoprivredne stručne službe Sombor".

OJADIO DRŽAVU ZA 9,5 MILIONA: Izdavao LAŽNA UVERENJA za socijalnu pomoć!

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Osumnjičena će u zakonskom roku biti privedena nadležnom tužiocu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раднаскела

    14. jun 2016 | 17:20

    Шта кажете,"оваква превара се скоро није десила у Србији"?! Јесте ли ви преспавали последњих 25 година или сам то само ја имао најдужи кошмар свих времена?!

  • Putin R.S

    14. jun 2016 | 16:32

    Zasto se ne objave puna imena kriminalaca. Zbog cega su samo inicijali navedeni kada su kriminalci u pitanju. Neka se zna ko je i kako se zove. Zasto ih stite.

  • victoria

    14. jun 2016 | 17:03

    Za to vreme joj je tekao radni staz i dobijala je platu. A sta je radila? Gledala sto vise da se nakrade. I na kraju dobija penziju koju ce mozda da trosi u zatvoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA