Kada se pobiju dva osamdesetogodišnjaka, to izgleda ovako: PUCNJI, MNOGO BUKE I - SMRTNI ISHOD

Edvard Akvisto sa Roud Ajlenda dogovorio se sa Džonom Klaudom iz Masačusetsa da se u ponedeljak uveče nađu na groblju u Tivertonu gde se nemili događaj i odigrao

  • 0

Jedan osamdesetogodišnji Amerikanac pucao je u godinu dana starijeg poznanika i ubio ga. Potom je pokušao da pobegne, ali ga je sustigla policija i sam je tragično završio!

Edvard Akvisto sa Roud Ajlenda dogovorio se sa Džonom Klaudom iz Masačusetsa da se u ponedeljak uveče nađu na groblju u Tivertonu gde se nemili događaj i odigrao. Akvisto je, kako je policija saopštila novinarima, dolazio na to groblje da čita Bibliju, piše eastbayri.com.

KRVOPROLIĆE U LESKOVCU: Sin ubio oca, pa pucao sebi u glavu!

Nije poznato iz kog razloga je Akvisto pucao u svog poznanika.

DRAMA U LESKOVCU: Prvo je zgazio suprugu, a zatim je IZBO NASRED ULICE!

Nakon pucnjave, on je policiji pokušao da pobegne automobilom, ali je ubrzo dospeo u ćorsokak odakle je zapucao na organe reda. Policija je uzvratila vatrom i ubila ga.

On odranije ima policijski dosije jer je 1982. osumnjičen za ubistvo, a godinu dana ranije okrivljen je za seksualni napad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA