PORODICA OKRUTNO UBIJENE DEVOJKE NASRNULA NA MONSTRUME: Haos u sudnici posle presude koja je uzdrmala region (VIDEO)

- Ovo je primer koji je propraćen takvom mržnjom i bezosećajnošću da se čovek zapita koliko ljudski um može biti bolestan da učini da osoba bez ikakvog razloga bude lišena života - rekao je u presudi sudija Malićbegović

  • 2

Okružni sud u Zenici osudio je u utorak na četrdesetogodišnje kazne zatvora dvojicu mladića koji su na izuzetno okrutan način početkom ove godine ubili Arnelu Đogić (24) u središnjoj Bosni, što je jedan od od najokrutnijih zločina počinjenih u toj zemlji u poslednjih dvadeset godina.

PRIZNALI DA SU UBILI DEVOJKU I BACILI JE SA LITICE: Razrešen misteriozni nestanak Arnele Đogić (FOTO)

Sudija Enes Malićbegović, koji je predsedavao sudskim većem, osudio je Muriza Brkića i Avdiju Selimovića na po 40 godina zatvora zbog ubistva Arnele Đogić nedaleko od Olova, a slučaj je potresao BiH i region.

- Ovo je primer koji je propraćen takvom mržnjom i bezosećajnošću da se čovek zapita koliko ljudski um može biti bolestan da učini da osoba bez ikakvog razloga bude lišena života - rekao je u presudi sudija Malićbegović.

Po završetku čitanja presude brat i drugi članovi porodice ubijene nasrnuli su na Avdiju Selimovića, ali sukob su prekinuli pripadnici sudske policije.

Brkić i Selimović priznali su da su izveli monstruozni zločin, nedugo nakon što su uhapšeni u martu ove godine.

Kako je objašnjeno u sudu, najpre je Avdija Selimović namamio u svoj automobil Arnelu s kojom je ranije bio u vezi, te su kratko razgovarali. Nakon toga su se uputili prema Avdijinoj kući, a u blizini kuće ih je čekao Muriz Brkić, koji je uleteo u automobil i počeo da davi nesrećnu devojku.

Nakon što su shvatili da Arnela nije mrtva, Muriz je izvadio nož i s nekoliko uboda joj oduzeo život. Potom su se odvezli nedaleko Olova u mesto Ćudanske Krševe, njeno beživotno telo izvukli iz automobila i odneli ga na vrh litice i bacili ga u reku, zajedno s nožem kojim su je ubili. Nakon toga zločina uzeli su njen novac i noć proveli u kafanama veseleći se.

(Telegraf.rs/ Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA