SUDSKI KURIR KOD MARJANOVIĆA: Svaki dan im donosi preporučenu poštu

Zoran Marjanović je danas dobio preporučeno pismo koje je, inače, dobio i pre nekoliko dana, kada je koverta, osim na njegovo bila adresirana i na ime njegovog brata Miloša Marjanovića

  • 18

Porodica Marjanović iz Borče, koja je u centru pažnje javnosti više od dva meseca zbog ubistva pevačice Jelene Marjanović, već danima dobija preporučenu poštu koju im donosi sudski kurir.

S obzirom na to da ovakvu poštu moraju lično da preuzmu osobe na koju je ona naslovljena, danas ju je lično primio Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice.

CICAMACA U OGLASU TRAŽI ZORANA MARJANOVIĆA: Raspoložena sam za seks, nek mi se javi muž ubijene pevačice!

Ovo, inače, nije prvi put da je Zoran dobio preporučeno pismo. Preuzeo ga je i pre nekoliko dana, kada je koverta, osim na njegovo bila adresirana i na ime njegovog brata Miloša Marjanovića.

JELENA JE UBIJENA 3. APRILA U 3.33 SATA, SA 33 UDARCA U 33. GODINI: Nova teorija zavere oko smrti pevačice

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila na nasipu u Borćči, tokom trčanja. Surtradan je pronađšeno njeno unakaženo telo. Ubica još nije otkriven.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IQ 89

    15. jun 2016 | 18:13

    Cekajte...Da li to znaci da novinari zustavljaju postara I pitaju ga za koga je I od koga je?!

  • Stela

    15. jun 2016 | 17:15

    Novi ekspertni tim za ovaj slučaj: gadjaj u metu, to vam bar nije strano.

  • Osecaj me ne vara

    15. jun 2016 | 18:04

    Smislio sam kaznu za ubicu Jelene Krsmanovic...!!! Treba ga staviti dozivotno u celiju sa jednim od ova dva coveka na prevaspitavanje!!! 1. Milorad Ulemek Legija 2. Kristijan Golubovic A onda im opisati sta je uradio Jeleni!!! Sta mislite ko bi ga pre prevaspitao, Legija ili Kristijan? JA NE MOGU DA SE ODLUCIM KO BI GA RE PREVASPITAO, POMOZITE!!! HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA