TRADICIONALNO LETNJE BEOGRADSKO PUTOVANJE I OVE GODINE: Filmstreet - VIŠE od bioskopa! (FOTO)

Kao i svake godine, svi događaji na Filmstreetu-u biće potpuno besplatni za sve posetioce, a sve do kraja septembra putujući bioskop će pretvarati ulice, trgove i parkove Beograda u letnje pozornice na otvorenom, priređujući nezaboravne večeri ljubiteljima klasičnih ostvarenja sedme umetnosti svetske i domaće kinematografije

  • 0

Još jedno uzbudljivo Filmstreet putovanje otpočeće projekcijom legendarnog filma „Nacionalna klasa”, u petak 17. juna u 20.30 časova, uz podršku Strongbow sajdera.

Studenstki trg biće mesto održavanja prvog ovogodišnjeg Filmstreet druženja posvećenom jednom od najboljih beogradskih glumaca. Uz brojna iznenađenja i originalni program koji će dočarati nekadašnji Beograd, publika će imati priliku da se pod otvorenim nebom podseti legendarnih avantura Dragana Nikolića u ulozi Flojda.

Večeras ćete moći da gledate filmove u Beogradu pod otvorenim nebom!

Kao i svake godine, svi događaji na Filmstreetu-u biće potpuno besplatni za sve posetioce, a sve do kraja septembra putujući bioskop će pretvarati ulice, trgove i parkove Beograda u letnje pozornice na otvorenom, priređujući nezaboravne večeri ljubiteljima klasičnih ostvarenja sedme umetnosti svetske i domaće kinematografije.

Filmstreet i Strongbow će tokom leta remiksovati prirodu sa gradom, uživanje sa druženjem, film sa pozorišnim predstavama obilazeći deset najlepših beogradskih lokacija.

Post-02

Pod zvezdanim nebom ovogodišnji Filmstreet će doneti 30 filmskih klasika i čak tri pozorišne predstave, dok će prateći program sadržati puno zabave uz leškarenje na travi, krckanje kokica i osvežavajuće gutljaje penušavih sajdera.

Ovo je uloga zbog koje smo Gagu Nikolića voleli najviše na svetu! (VIDEO)

Dugogodišnji partneri omiljenog beogradskog bioskopa na otvorenom, pored Strongbow sajdera, su Grad Beograd, Američka ambasada u Beogradu, Francuski kulturni centar, Gete institut, brendovi Rexona, Flert i Clear, a od ove godine i Holandska i Turska ambasada u Beogradu, koji će se dodatno potruditi da obogate program Filmstreet-a 2016.

Vidimo se u bioskopu, pod zvezdama!

Program do kraja juna pogledajte na ovom linku:

https://www.facebook.com/filmstreet/app/208195102528120/

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA