≫ 

OTIŠAO JE BEZ POSLEDNJEG APLAUZA PUBLIKE: Mandino telo izneto iz pozorišta (VIDEO)

Dok su se lekari borili za njegov život, veliki broj kolega došao je ispred pomenutog pozorišta kako bi sačekao vesti, kako su se nadali, dobre. Nažalost, nije bilo tako

  • 28
Iznošenje tela, Milorad Mandić Manda Foto: Telegraf

Glumac Milorad Mandić Manda preminuo je iznenada, u sredu, 15. juna u 55. godini, i to na pozornici - tokom izvođenja predstave "Petar Pan" u Ustanovi kulture Vuk Karadžić na Zvezdari.

OVOG PUTA SRCE NIJE IZDRŽALO: Manda je umro zbog ovog zdravstvenog problema?

Ova vest šokirala je sve, kako poštovaoce njegovog rada, tako i prijatelje, kolege i porodicu. Dok su se lekari borili za njegov život, veliki broj kolega došao je ispred pomenutog pozorišta kako bi sačekao vesti, kako su se nadali, dobre. Nažalost, nije bilo tako, Manda nas je zauvek napustio i otišao bez poslednjeg naklona publici i njihovog aplauza.

Ekipa Telegrafa zabeležila je kamerom momenat kada nakon izvršenog uviđaja odnose telo iz pozorišta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nana

    15. jun 2016 | 23:10

    Saučešće porodici, rodbini ,prijateljima i svima nama koji smo odrastali uz predstave,serije i pjesme našeg Mande. Hvala ti za sve što si nam dao svima nama velikim malim ljudima. Vječna ti slava! Neka ti je laka crna zemlja Legendo

  • Nebo je dobilo još jednu zvezdu

    16. jun 2016 | 01:56

    Hvala ti Mando jer si ulepšao naše detinjstvo onih nesretnih devedesetih godina svojim emisijama "S one strane duge" i "Priče za laku noć", hvala na dečijim pesmicama uz koje smo svi odrastali "Natero sam baku da žvaćemo žvaku", "Trla baba lan", "Đuđuđuskaju" "Vuk i ovca", "Zašto kuče arlauče". Još jedan heroj našeg detinjstva preselio se u večnost. Praznina koju si ostavio iza sebe je nenadoknadiva za sve u čije si detinjstvo ulepšao. Počivaj u miru velikanu. Saučešće porodici, prijateljima i svim njegovim poštovaocima.

  • dr. Rusofil

    15. jun 2016 | 22:28

    Bas mi ga zao.... Manda je bio ziva legenda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA