NAJLEPŠE DETE: Srpski TELEGRAF organizuje veliki SMS izbor za najlepše dete

Od 15.juna do 15. avgusta 2016.godine srpski telegraf će objavljivati fotografije dece koje, uz popunjenu prijavu, budu poslate od strane roditelja ili staratelja. U izboru mogu učestvovati sva deca iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, starosti do 12 godina

  • 10

SMS glasanje počinje odmah posle objavljivanja prvih dečjih fotografija i traje do 15. avgusta u ponoć. Glasa se slanjem SMS poruke sa tekstom NAJ (razmak) i redni broj deteta na broj 3333. Cena jedne poruke za MTS iTelenor mrežu je 39,6 rsd (sa pdv-om), a za Vip 39,48 rsd (sa pdv-om).

Foto: Srpski TELEGRAF Foto: Srpski TELEGRAF

Srpski TELEGRAF će svakodnevno objavljivati rezultate glasanja, a tok izbora možete pratiti i na portalu www.najdeca.com. Titulu najlepšeg deteta Srbije dobija dete sa najviše glasova čitalaca. Pobednik je po izboru čitalaca Srpskog TELEGRAFA očekuju vredne nagrade.

Prva nagrada je put u Gardalend, druga je Simpo dečija soba a treća puna soba Pertini Toys igračaka. Pored glavnih nagrada, učesnike očekuje mnogo slatkih paketa i knjiga za decu.

Foto: Srpski TELEGRAF Foto: Srpski TELEGRAF

Proglašenje pobednika je 17. avgusta ove godine.

Da bi vaše dete ušlo u konkurenciju za izbor najlepšeg deteta, potrebno je da najpre popunite prijavni formular kojim dajete saglasnost Srpskom TELEGRAFU da objavljuje fotografiju Vašeg deteta.

Formular koji Srpski TELEGRAF objavljuje isecite i zajedno sa fotografijama pošaljite na našu adresu: Srpski TELEGRAF, Trg Nikole Pašića 7/2, 11000 Beograd.

Prijavu možete poslati i mejlom tako što ćete popunjeni i potpisani prijavni formular skenirati ili slikati i zajedno sa fotografijama poslati na adresu: marketing@srpskitelegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA