SUPRUGA UBICE KOJI JE OSVETIO SINA JOVICU: Da nam je taj čovek izrazio saučešće, tragedije ne bi bilo

- Zbog tragedije u kojoj je poginuo moj brat Dragan je osuđen samo na šest meseci zatvora. Ni to nije odležao. Potplatio je tamo gde treba. Prodao je stan da ne bi proveo ni dan u zatvoru - tvrdi Sonja, Stojanova ćerka

  • 7

Suprug Divne Stanojević, Stojan Stanojević (69) je uhapšen prekjuče u Požarevcu pošto je hicem iz damskog pištolja ubio Dragana Stepića (57), koga je krivio za smrt njihovog sina Jovice. Ona tvrdi da do tragičnog događaja ne bi došlo da je Dragan, u bilo kom trenutku izjavio saučešće porodici Stanojević.

"OSVETIO SAM SMRT SINA JOVICE, SADA MOGU DA UMREM": Detalji stravične Stojanove KRVNE OSVETE!

Naime, Jovica je bio radnik Stepićeve firme kada je pre 14 godina stradao na gradilištu u selu Zabrežje. Jovica je tog kobnog 18. juna 2002. sišao u jamu na dubinu od pet metara, iako nije imao ni šlem niti su bili postavljeni podupirači.

KRVNA OSVETA USRED SRBIJE? Stojan čekao 14 godina, pa zbog mrtvog sina - ubio Dragana!

Na njega se tada obrušila zemlja i kamena ploča i Jovica, koji je imao 33 godine, poginuo je na licu mesta.

- Stojan nije mogao da prežali sinovljevu smrt. Udaljio se od svih. Počeo je i da pije. Da sam znala da će Stojan ubiti Dragana, Draganu bih rekla da se skloni - priča Divna.

Foto-Ilustracija: Profimedia Foto-Ilustracija: Profimedia

U porodičnom domu Dragana Stepića okupili su se juče rođaci i prijatelji, ali niko od njih nije želeo da priča o tragediji.

- Molim vas, sve što vas zanima, pitajte policiju - rekla je mlađa žena.

Stepić je iza sebe ostavio suprugu, majku i četvoro odrasle dece, prenosi Blic.

- Nekoliko puta je Dragana sreo u Požarevcu. Pokušao je da s njim razgovara o našoj tragediji, zloj sudbini, ali bezuspešno - kažu uglas Divna i Sonja.

Obe smatraju da do ubistva u Jugovićevoj ulici, gde je Stojan ispalio smrtonosni hitac u Dragana, ne bi došlo da u Srbiji postoji pravda.

- Zbog tragedije u kojoj je poginuo moj brat Dragan je osuđen samo na šest meseci zatvora. Ni to nije odležao. Potplatio je tamo gde treba. Prodao je stan da ne bi proveo ni dan u zatvoru - tvrdi Sonja, ćerka ubice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pakistanac

    17. jun 2016 | 09:18

    I juce sam rekao:svaka mu cast!

  • .....

    17. jun 2016 | 11:59

    Pravdu u svoje ruke, država je i nemoćna i nezainteresovana, postoji samo broj glasača dok su izbori, posle - ko vas ...!

  • Boban

    17. jun 2016 | 11:22

    Isto bih uradio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA