≫ 

UBIJEN SRPSKI VODITELJ: Luka Popov pronađen mrtav u kući, na telu vidljivi tragovi MUČENJA

Još uvek nije poznat motiv ubistva, kao ni ko je izvršilac

  • 9
Policijska traka Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Radio voditelj sa lokalnih radio stanica u Čoki i Novom Kneževcu Luka Popov (60), ubijen je noćas u svojoj kući u Srpskom Krsturu.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, on se jutros nije pojavio na poslu, pa su ga kolege pozvale, ali kada su videli da se ne javlja na telefon, okrenuli su njegovog brata. On je otišao do Lukine kuće i zatekao beživotno telo.

Kako Blic prenosi, prema takođe nepotvrđenim informacijama, na Lukinom telu su vidljive povrede zbog čega se pretpostavlja da je pre nego što je ubijen, mučen.

Iz policijske uprave u Kikindi samo je potvrđena ova vest, ali nisu želeli da pričaju o detaljima, već će ih saopštiti nakon uviđaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bube

    17. jun 2016 | 11:47

    Što pre zakon o -ličnoj zaštiti,i privatnoj svojini i poseda- jer svakim danom postaje sve gore, a policija nemoćna -jer nisu pravi ljudi na pravim mestima ?

  • Toma

    17. jun 2016 | 11:39

    Jos jedan zivot novinara platio ceh mafijasa i ogrezlih u kriminal!!!?Pokojni Luka,pravdom se borio na informativan nacin!!!??Ali jos jedan dokaz da novinari nisu zasticeni,uprkos sto su zakpnski tretirani kao sluzbena lica!!Krajnje je vreme da se stane na put mafiji!!??,Tim pre sto se nemoze u EU sa krimalcima,pocev od drzavnih pa sve do lokalnih!!?Dokle vise,narodu dozlogrdilo da nemozes ni u stanu da se odbranis od lopova i krimimalaca!!!??,Smrtnu kaznu vratiti pod hitno. !!! Usvojiti Zakon u samoodbrani u svom posedu,direktno lisavanje zivota!!!Tada ce tek da se smire svi kriminalci.po svakom pogledu!!!

  • Saki

    17. jun 2016 | 12:27

    Ostrvile se ubice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA