"SABOR NA KRITU JE POČETAK KRAJA SVETA": Uvrnuta teorija zavere upozorava da je pravoslavni skup u znaku BROJA 666!

Svepravoslavni sabor na Kritu bi prema rečima mitropolita pirejskog Serafima mogao da bude presudan za čovečanstvo

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Boris
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sava

    20. avgust 2016 | 10:45

    sv. Marko Efeski: «Dosada mi smo imali Veru, koja ni u čemu nema nedostatka, inemamo potrebeza saborom radi toga, da bi smo se naučili nečemu novome. Mi, koji jesmo sinovi i učenici Vaseljenskih Sabora i na njima i posle njih prosijavšim Ocima, to je – hvala naša, vera naša, dobro nasleđe Otaca naših. S njom se mi nadamo pred Boga da predstanemo i da primimo otpuštenje sagrešenja. A bez nje ne znam, kakva pravednost će nas osloboditi od večnog mučenja. A onima koji pokušaju da mi odbacimo nju iuvedemo drugu, noviju veru,makar to bio i Angeo sa Nebesa,da bude anatema[Sr.: Gal.1, 8], i da isčezne svako sećanje na njega pred Bogom i pred ljudima. Neka niko ne vlastvuje u veri našoj – ni car, ni arhierej, ni lžesabor, ni drugi neko, već samo – jedan Bog, Koji je Sam kroz Svoje učenike predao nama nju». «Naši dogmati i učenje naše Vostočne Crkve još su od davnine istraženi, pravilno i blagočestivo određeni i utvrđeni svetiteljima Vaseljenskih Sabora. Dobavljati k njima ili oduzimati od njih bilo šta – nije dozvoljeno. Zato oni koji žele sa nama da se saglase sa nama o božanstvenim dogmatima Pravoslavne Vere moraju sa prostotom, poslušanjem, bez ikakvog istraživanja i ljubopitstva, slediti i pokoriti se svemu, što je određeno i postavljeno drevnim predanjem Otaca i utvrđeno svetim Vaseljenskim Saborima od vremena Apostola i njihovih prejemnika, bogonosnih Otaca naše Crkve», – glase Dogmatske Poslanice pravoslavnih jeraraha 17-19 vv. o Pravoslavnoj veri.

  • Delija

    22. jun 2016 | 11:30

    Vidi im face,boju odece...UZAS!

  • RedDevil

    21. jun 2016 | 12:04

    SAMO SATANA SRBINA SPASAVA! NIKAD ISUS NIKAD KRST!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA