Dodeljeni sertifikati polaznicima "Škole pčelarstva" u Negotinu

Podelom sertifikata najuspešnijim polaznicima, danas je u Negotinu završena škola pčelarstva u organizaciji Društva pčelara „Hajduk Veljko“ i Poljoprivredne savetodavne službe Negotin, pod pokroviteljstvom opštine Negotin

  • 0

Polaznike škole pčelarstva pozdravio je Jovan Milovanović, predsednik opštine Negotin koji im je uručio sertifikate, poželevši im srećan nastavak bavljenja pčelarstvom.

Foto: Promo/ Negotin.rs Foto: Promo/ Negotin.rs

- Naša obaveza je da pomognemo razvoj poljoprivrede. Opština Negotin je peta u Srbiji po broju pčelinjih društva i proizvodnji meda. Udruženje pčelara je pravi primer kako se udruženim radom može lakše uspeti na tržištu. Izuzetno sam srećan i ponosan što danas vidim dosta mladih, koji su se odlučili za obuku i time pokazali da žele da pronađu svoje zaposlenje - istakao je Jovan Milovanović, predsednik opštine Negotin.

Foto: Promo/ Negotin.rs Foto: Promo/ Negotin.rs

Škola pčelarstva je obuhvatila teorisku i prkatičnu nastavu. 13 polaznika koji su uspešno završili školu pčelarstva pored sertifikata dobili su i po dve košnice sa pčelinjim društvom za podstrek daljem radu.

(Telegraf.rs/Izvor:Negotin.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA