HAOS U BRITANIJI: Muškarac sa ORUŽJEM se zabarikadirao u kući, policija i snajperisti ga okružili

Očevici kažu da su na licu mesta osam policijskih automobila i kola Hitne pomoći, a za sada niko ne zna šta se tačno dešava u kući

  • 2

Policija u britanskom gradu Vikam pozvana je da izađe na teren nakon što se muškarac sa oružjem zaključao u sobi u svojoj kući u Ulici Karnešjn Teras.

OPUŠTEN SAM DOK UBIJAM DŽIHADISTE: Ovaj deka snajperista je razneo 173 boraca ISIS-a!

Očevici kažu da su na licu mesta osam policijskih automobila i kola Hitne pomoći, a za sada niko ne zna šta se tačno dešava u kući.

- Nije mi bilo dozvoljeno da prođem pored kuće na putu do prodavnice, već sam morao da idem zaobilaznim putem. Čini mi se da se osoba zabarikadirala u kući koja se nalazi na kraju ulice. Ispred nje ima nekoliko policijskih kola, a dva policajca sa puškama se kriju u žbunju - izjavio je jedan od očevidaca.

Policija tvrdi da nema opasnosti po ostale stanovnike ove ulice, već je u pitanju izolovan incident koji se odnosi samo na muškarca koji je zabarikadiran u kući.

(Telegraf.rs / Izvor: thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Feki

    20. jun 2016 | 13:56

    Nek puste čoveka na miru, zar nema prava da se zabarikadira u sopstvenoj kući, da recimo štrajkuje gladju i da uz to čisti svoje oružje ot prašine.

  • T19

    20. jun 2016 | 15:07

    Samo da nije Srbin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA