≫ 

BORISA NEMCOVA NISU UBILI ZBOG MUSLIMANA: Obrt u istrazi ubistva ruskog opozicionara!

Prema najnovijim informacijama, ubistvo Borisa Nemcova plaćeno je najmanje 15 miliona rubalja (oko 230.000 dolara), prenosi RIA

  • 23

Ubice ruskog opozicionara Borisa Nemcova bile su motivisane isključivo pohlepom, a taj zločin nema nikakve veze sa njegovom podrškom broju magazina Šarli Ebdo, u kojem je objavljena karikatura Muhameda, navodi se u saopštenju Istražnog odbora Rusije.

IZDATA CRVENA POTERNICA ZA UBICOM NEMCOVA: Interpol traga za Mahudinovim!

Prema najnovijim informacijama, ubistvo Borisa Nemcova plaćeno je najmanje 15 miliona rubalja (oko 230.000 dolara), prenosi RIA. Čak petoro ljudi iz Čečenije dovođeno je u vezu sa ovim ubistvom, a inače je u pitanju kriminalna grupa koja se tereti za ilegalno posedovanje oružja. Među njima je i osumnjičeni za izvršenje napada Zaur Dadajev, koji je policiji rekao da je ovo ubistvo osveta za Borisove negativne komentare o muslimanima i islamu, kao i za javnu osudu napada na Šarli Ebdo.

Međutim, novo svetlo je bačeno na ceo slučaj jer je portparol Istražnog komiteta Vladimir Markin danas izjavio da je istraga ispitala navode optuženih da je ubistvo Nemcova bilo motivisano verskom mržnjom.

ŠARLI EBDO NEĆE VIŠE DA DIRA MUHAMEDA: Glavni karikaturista prekida sa crtanjem islamskog proroka!

- Dokazi ukazuju na to da su članovi organizovane grupe počeli pripreme za ubistvo Nemcova još u septembru 2014. godine, što je još veća potvrda da nije bilo nikakve verske mržnje - dodao je on.

Nemcov, koji je bio i bivši zamenik premijera u vreme ruskog predsednika Borisa Jeljcina i kopredsednik stranke Republikanska partija Rusije-PARNAS, ubijen je u centru Moskve 27. februara 2015. godine.

U javnom obraćanju naciji, ruski predsednik Vladimir Putin je tada lično obećao da će kazniti one koji su odgovorni za organizaciju i izvršenje ubistva.

(Telegraf.rs / Izvor: Russia today)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    20. jun 2016 | 16:17

    PUTINA CARA CELE RUSIJE I SLOBODARSKOG SVETA -ZASTITNIKA MALIH DRZAVA I NARODA OD AMERA I NATO INVAZORA PREDLAZEM DA GA PRAVOSLAVLJE JOS ZA ZIVOTA PROGLASI ZA SVETCA!!!!!

  • Alo bre

    20. jun 2016 | 17:43

    Ubile ga zapadne obaveštajne službe.Pakuju Putinu kao Slobi za Vuka.Liči na engleski rukopis.

  • Grga

    20. jun 2016 | 15:48

    Putin ga je ubio,vidi mu samo pogled,pogled silovatelja i serijskog ubice,sotona u telu pitomog dekice :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA