PROKLETSTVO PRVOG DANA LETA U SRBIJI: Pre tačno dve godine dogodila se NESREĆA koja jezivo liči na UŽAS u Aleksincu!

Pre tačno dve godine u Batajnici, kao i jutros u Aleksincu, pet života se ugasilo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći

  • 2

Pre tačno dve godine u Batajnici dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj su petorica mladića sa Voždovca, starosti svega po 19 godina, izgubila život. Nesreća u kojoj su poginuli Luka Bojović, Petar Ilić, Tomislav Savić, Đuro Rokvić i njihov prijatelj, čiji identitet nije otkriven, dogodila se u 3.45 sati, u maltene isto vreme kada i jutrošnja nesreća kod Aleksinca, u kojoj je takođe pet osoba stradalo, a na desetine povređeno.

Snimak s lica mesta jezive nesreće u kojoj je stradalo pet mladića! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Do nesreće koja se dogodila pre dve godine, došlo je kada je automobil "audi A3", u kom su se nalazili mladići, velikom brzinom sleteo sa nedovršenog auto-puta kod Batajnice, i udario u betonski zid.

Na mestu nesreće su bili vidljivi tragovi kočenja, međutim, nisu uspeli da se zaustave na vreme i upali su u rupu, na nedovršenom putu. Prilikom udarca u betonski zid, sva petorica su ispala iz automobila. Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt.

UŽAS KOD ALEKSINCA: Prevrnuo se autobus, IZVUČENA TELA PET MRTVIH, na desetine povređeno! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zla kob 20. juna na koju su upozorili stručnjaci pre par dana, očigledno se prenela i na dan kasnije, pa je ponovljena jutros oko tri sata. Na auto-putu Beograd-Niš kod Aleksinca, u saobraćajnoj nesreći petoro ljudi izgubilo je život, a 23 osobe je povređeno. Do nesreće je došlo kada je autobus slovačkih registarskih tablica, koji je prevozio turiste koji su se vraćali sa letovanja na Krfu, sleteo s puta i prevrnuo se.

JEZIVE FOTOGRAFIJE NESREĆE KOD ALEKSINCA: Ovo je mesto na kojem se prevrnuo autobus

Možda ovo i nema nikakve veze ali nije na odmet podsetiti da je u ponedeljak 20. juna bio pun mesec uoči današnje letnje dugodnevnice, što se dešava jednom u 70 godina. Veruje se da oba ova dana mogu izazvati haos, halucinacije, pa čak i masovne pucnjave i nesreće.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Timoti Haloran, osnivač YouTube kanala “Rasa Lila Healaing YouTube Astrology”, napravio je specijalan video-snimak u kojem je upozorio da bi događaji oko dugodnevice mogli da budu prilično burni.

On je u snimku napomenuo da će 20. juna doći do “povećane energije” koja bi mogla da izazove “ludilo, halucinacije i nasilničko ponašanje” među populacijom.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Reči kao što su prosvećenje i osvetljenje generalno se doživljaju kao nešto što je prelepo i čemu treba težiti. Međutim, svetlo je prodorno i vrelo i ponekad može da bude nepodnošljivo, naročito za nas u severnoj hemisferi tokom letnje dugodnevice – rekao je Timoti u svom snimku.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

PUN MESEC U PONEDELJAK 20. JUNA DONOSI MASOVNO LUDILO I MASAKR: Stravično upozorenje astrologa (FOTO) (VIDEO)

Pun mesec tokom letnje dugodnevice nije se dogodio već 70 godina i neće se ponoviti sve do 2094. godine. Tokom dugodnevice dan trajei duže od 15 sati, a na nebu se istovremeno vide i Sunce i Mesec.

Pogledajte video obe nesreće:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    21. jun 2016 | 21:30

    Sta je tu isto? Nije ni priblizno slicno, osim sto je ugaseno pet zivota.

  • Taksista

    23. jun 2016 | 15:26

    Pa nisu vozili avion.!!!Bog nek im dušu prosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA