TOPLES ZA KONGRES: Meksikanke golim grudima krče put u politici (FOTO / VIDEO)

Natalija Suarez iz Meksika skinula se za predizborni plakat, kako bi joj mladi birači dali podršku za ulaz u kongres. "Usudi se da izgradiš novi projekat za naciju bez predrasuda", reči su koje pišu na kontroverznom plakatu

  • 0

Levo orijentisana kandidatkinja u meksičkom gradu Gvadalahara, u svrhe predizborne kampanje na plakatima je osvanula u toplesu. Natalija Suarez profesorka je filozofije koja se se u kampanji bori za ulaz u meksički kongres, piše Rojters. Ova 34-godišnjakinja je članica Stranke demokratske revolucije.

Predizborni plakat na kojem je Natalija u toplesu pojavio se u gradu Gvadalahara, a Natalija tvrdi da je znala da će izazvati podeljene reakcije birača.

- Kada sam se na ovaj način pojavila, znala sam da to neće svi odobravati. Ali, takođe, sam znala da postoji veliki deo populacije koji želi drugačije stvari, a tu se većinom radi o mladim ljudima - tvrdi Natalija.

Suarezova je dodala kako se nada da će većinom mladi birači, pogotovo oni koji su prvi put na izborima, upravo njoj dati podršku.

- Sa druge strane, veliki broj stanovnika naše zemlje je konzervativan, tako da on njih mogu očekivati negativne reakcije i teške reči - zaključila je Natalija.

- Usudi se da izgradiš novi projekat  za naciju bez predrasuda - reči su koje pišu na kontroverznom plakatu. Uz Nataliju, na plakatu je još šest žena koje podržavaju njenu kampanju, takođe u toplesu.

(I. D.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA