"SINE, ZAR NA TVOJ ROĐENDAN DA TE SAHRANIMO": Neutešna majka malog Stefana (4) koji se udavio u kanalu

- Kad smo ga videli pored vode sve nam je bilo jasno. Nekoliko sati kasnije, ronioci iz Novog Sada su izvadili beživotno telo dečaka iz mutne vode - ispričala je rođaka Pisarovića

  • 9

Na dan kad je trebalo da napuni četiri godine, maleni Stefan Pisarević sahranjen je na pravoslavnom groblju u Srbobranu. On se tri dana ranije, na majčin rođendan, udavio u Bačkom kanalu Dunava u Nadalju.

TRAGEDIJA NA DUNAVU: Dete (4) se udavilo u kanalu!

Majka Katalin i njeno dvoje dece iz prvo braka, kao i Stefanov otac Milorad, skrhani bolom za mezimcem bolno su jecali od tuge dok je sveštenik držao opelo. Katalin oslonjena na svoju decu jedva je stajala na nogama i neprekidno je plakala.  Dok su joj se suze slivale niz obraze, bolno je uzdisala dozivajući Stefana.

- Ovo je tuga do neba, umesto da se raduju detetovom rođendanu, oni ga sahranjuju. Mali Stevica je bio jedino Miloradovo dete - priča jedna od rođaka Pisarevića.

Tog dana je nesrećnoj majci bio rođendan , pa su ona i njen mezimac hteli zajednički porodično da proslave rođendan.

Foto: e-stock.us/Nebojsa Markovic Foto: e-stock.us/Nebojsa Markovic

- Dečak je zajedno sa roditeljima boravio u vikendici kod prijatelja. Pretpostavlja se da je iskoristio trenutak nepažnje starijih, i dok se igrao okliznuo se sa platforme i upao u kanal - pričaju komšije.

Neko od prisutnih na obali kanala koji se prostire uz dvorišnu kapiju, prometili su prutić koji je Stefan nosio glumeći ribara, kao i udicu kojom je lovio ribe.

- Kad smo ga videli pored vode sve nam je bilo jasno. Nekoliko sati kasnije, ronioci iz Novog Sada su izvadili beživotno telo dečaka iz mutne vode - ispričala je plačnim glasom Miloradova rođaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    22. jun 2016 | 08:47

    Veoma je neukusno navoditi detalje sa sahrana, ko je kako kukao ili na koga se ko naslonio. Nije moranje sa tim najtuznijim trenucima i privatnim momentima praviti tiraz.

  • Kobra

    22. jun 2016 | 09:25

    Lepo ste napisali NEPAŽNJA STARIJIH. Tako malo dete se nikako ne odvaja pogledom jos na tudjem i nepoznatom terenu, žalosno dragi roditelji, ali istinito.

  • Srpskibek

    22. jun 2016 | 09:51

    "TUGA DO NEBA"..Bas tako!!..roditeljima saucesce.sad je prazna prica da su trebali da vode racuna.da je dete malo itd...njima je naj teze i mislili su za njega naj bolje a ispalo je..na zalost naj gore..((

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA