NAJNEVEROVATNIJA PLJAČKA U SRBIJI: Lopovi ukrali KROV na Narodnom pozorištu, svi mislili da je KRIVA OLUJA!

S obrzirom da je pozorište okruženo sa nekoliko višespratnica, i da niko od stanara nije primetio nešto čudno na krovu kulturne ustanove

  • 4

Nepoznati lopovi ukrali su 200 kvadrata lima sa krova Narodnog pozorišta u UžicuKada su se kradljivci osmelili da se popnu na krov ustanove u centru grada još uvek je nepoznato, tek krađa je primećena sinoć.

S obrzirom da je pozorište okruženo sa nekoliko višespratnica, i da niko od stanara nije primetio nešto čudno na krovu kulturne ustanove, sumnja se da su lopovi iskoristili jednu od prethodnih noći tokom kojih je padala kiša, prenosi Alo,

U zgradi pored pozorišta su prostorije užičkog SPS-a.

- Jedan od funkcionera SPS je primetio da na našem krovu nedostaje lim i prijavio nam da ga je verovatno odnela oluja. Odmah smo posumnjali da je to pir nevremena, jer da ga je odvalila i nosila oluja lim bi popadao oko zgrade - rekao nam je Nemanja Ranković, umetnički direktor užičkog teatra.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Jutros je definitivno utvrđeno da je oluja "nevino“ optužena i da je nestanak krovnog pokrivača zapravo delo lopova. Pretpostavka je da su se na krov popeli preko čilera – sistema za hlađenje scene koji se nalaze na strani pozorišne zgrade prema Narodnoj biblioteci.

- Policija je otrkila da je lim odšrafljen, a nađeni su i tragovi pokušaja da se na nekim mestima nasilno odvali. Krov već prokišnjava i voda je ugrozila električne instalacije. Ako se ubrzo ne postavi novi lim prva veća kiša ugrzoriće i scenu i prostor za publiku - upozorava Ranković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gregor

    22. jun 2016 | 13:12

    Potrazite ga na otpadu gde je otkup istih!

  • Kiki

    22. jun 2016 | 14:14

    Bakar od koga je, je vlasnistvo R T B iz bora kome nije placen Prena tome vec oteto nemoze da se otme Bravo momci

  • Brale

    22. jun 2016 | 14:06

    Pre ce biti da je pao sa zgrade a lopovi ga pokupili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA