≫ 

SIN UBIO OCA KARABINOM PRED SVOJOM ĆERKOM: Jezivi detalji stravičnog krvoprolića u Aranđelovcu!

Posle još jedne svađe, sin je iz kuće izneo ručno pravljen karabin, jednom pucao na oca i ubio ga na licu mesta

  • 5

U selu Banja kod Aranđelovca sinoć oko 22.30 sati J.P. (52) je ubio oca M.P. (76) karabinom ručne izrade.

PUCAO U STARCA (76) IZ KARABINA: Jezivo ubistvo u okolini Aranđelovca

Odmah nakon zločina popeo se na potkrovlje svoje kuće i pokušao sebi da presudi karabinom kojim je okončao ocu život. J.P. je prevežen u Urgentni centar KC Srbija i lekari se bore za njegov život.

Prema nezvaničnim podacima, motiv ubistva su dugogodišnji narušeni odnosi između oca i sina.

Posle još jedne svađe, sin je iz kuće izneo ručno pravljen karabin, jednom pucao na oca i ubio ga na licu mesta.

U selu kažu da su u šoku i da niko ne zna da su ubica i ubijeni bili u lošim odnosima.

- Ja nisam čuo da su se oni svađali kao što se svađaju mnogi očevi i sinovi koji žive pod jednim krovom, pre mogu da kažem da su se dobro slagali. To misle i druge komšije sa kojima sam jutros razgovarao o tome. Ne znam šta se tu desilo, obojica su dobri ljudi i domaćini. Nemaju mnogo, ali imaju dovoljno, nisu mogli da se svađaju oko imovine i para, nema tu šta da se deli. J.P. ima suprugu i dve ćerke, i koliko sam čuo jedna ćerka i supruga bile su u kući kad se sve to desilo - kaže komšija ubijenog starca.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, u momentu ubistva u kući je bila i unuka ubijenog starca, ćerka osumnjičenog za ubistvo. Nakon ubistva dede, ona je otrčala iz kuće i sklonila se kod komšija koji su zatim pozvali policiju.

Uviđaj je, u prisustvu policije, izvršio zamenik višeg javnog tužioca u Kragujevcu. Protiv osumnjičenog će, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, Višem javnom tužilaštvu biti podneta krivična prijava.

(M.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sames

    22. jun 2016 | 13:51

    Pobudalio svet nacisto

  • Sejtan

    22. jun 2016 | 14:10

    Ja lepo kazem da se terorizam srpski sve vise i vise prosiruje a vi brinete o islamistima bolje bi bilo da se zabrinemo kolko se ovaj terorizam ucestao

  • majka

    22. jun 2016 | 16:04

    politicari okrecu glavu i ne brinu o malim ljudima koji imaju i te kako velike probleme.bez posla deca jedu jedanput dnevno kacamak ili makarone a studiraju i po dva fakulteta politicari sete se nas kada su izbori sto trose nasu muku neka se izaberu sami i bar rade nesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA