≫ 

PRONAĐEN MALI KRISTIJAN (13) KOJEG JE TRAŽILA CELA SRBIJA: Sakrio se zbog jedinice iz matematike!

- Dečak se sakrio zbog jedinice iz matematike koju nije smeo da prijavi roditeljima, pronašli ga drugari

  • 61

Kristijan Savić (13) iz Užica, učenik sedmog razreda Osnovne škole "Slobodan Sekulić“ koji je nestao danas oko 11 časova, kada je otišao u svoju školu da preda đačku knjižicu, pronađen je saznaje Telegraf.

AKO VIDITE OVOG DEČAKA, HITNO ZOVITE POLICIJU: Kristijan (13) otišao u školu da preda knjižicu i nestao (FOTO)

Kako je za Telegraf rekao Kristijanov otac Budimir, Kristijan je pronađen oko 16.30 časova a reč je o dečjem nestašluku. Naime, krio se zbog jedinice iz matematike koju nije smeo da prijavi roditeljima.

- Pronađen je, hvala bogu. Krio se u komšiluku, nedaleko od kuće. Bio je u zgradi, pored koje sam verovatno 80 puta prošao. Bogu hvala da je u pitanju nestašluk - kaže presrećan otac dečaka.

On navodi da su Kristijana pronašli drugovi:

- Bogu hvala da su ga drugari pronašli na vreme, a hvala i Fejsbuku i medijima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roby

    22. jun 2016 | 17:54

    Roditelji da li vidite koliko gresite u odgoju dece?Ocene su za djake a roditelji treba da razume,razgovaraju,savetuju svoju decu.

  • Ana

    22. jun 2016 | 18:21

    Krivi su roditelji.Zbog straha dete nije snelo da im kaze i ko zna koliki je stres dete dozivelo.Nije mi hasno zasto svi kazu "da je moje ja bi ga prebio,batina je iz raja izaska".Ne znate vi sta vama moze da priredi vase dete?Bitno je da je ono dobri dete ,da nije narkoman ,kriminalac a ta jedinica je ne bitna.

  • Mm

    22. jun 2016 | 16:39

    Odmah sam pomislila na to. U moje vreme (a imam blizu 30) bi roditelji za ovako nesto ubili Boga u nama da nam tako nešto više nikada ne padne na pamet. Ej bre, da dotle dodje da te traže preko novina?! Sve polazi iz kuće!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA