Počelo ukrcavanje putnika na let Beograd-Njujork (FOTO)

Poletanje se očekuje u 7.30 sati

  • 2

Prvi putnici za let Beograd-Njujork, koji saobraća prvi put posle 24 godine, počeli su polako da se ukrcavaju u avion Erbas A330 koji je nazvan Nikola Tesla.

(UŽIVO) VUČIĆ PRESEKAO VRPCU: Posle 24 godine poleće prvi avion iz Beograda za Njujork! (FOTO) (VIDEO)

Poletanje se očekuje u 7.30 sati, a vrpcu na beogradskom aerodromu su svečano presekli Aleksandar Vučić, Siniša Mali, Kajl Skot, Dane Kondić, Kajl Skot.

Premijer Aleksandar Vučić, koji je inače trebao da leti za Njujork, izrazio je žaljenje što nije u mogućnosti da otputuje zbog formiranja Vlade, ali je svim putnicima poželeo ugodan i prijatan let, i poručio da ovo predstavlja veliki uspeh za našu zemlju i da je stavlja u centar u regionu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    23. jun 2016 | 10:31

    Ко су путници овог лета? То је наша богата интелектуална већина,елита,која ни пре није имала проблема са куповином ионако скупих авио карата,а нас осиромашених је велика већина који једва састављамо крај с крајем,а једва да скупимо новца да отпутујемо бар до неке од наших лепих бања: Врњачка,Соко,Рибарска,Матарушка,Буковичка,Овчар,Врујци...итд

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA