≫ 

DA LI BRITANIJA OSTAJE U EU? Prema nezvaničnim informacijama 52 odsto za ostanak, 48 protiv

Birališta širom Britanije zatvorena su u 22 sata po lokalnom vremenu

  • 44

Prve procene po završetku glasanja na referendumu u Velikoj Britaniji pokazuju da je 52 odsto glasalo za ostanak u EU, dok je 48 procenata protiv.

Rezultati referenduma u Britaniji sutra "oko doručka"!

To pokazuje anketa firme "Yougov" koju je preneo Rojters.

Birališta širom Britanije zatvorena su u 22 sata po lokalnom vremenu.

Najdžel Faraž koji je predvodio najtvrđu opciju za izlazak iz EU izjavio je da se stiče utisak da će Britanija ostati u Uniji, prenosi Skaj njuz.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    24. jun 2016 | 00:03

    Nisam ni sumnjao u rezultate ovog referenduma, kao ni onog skotskog, kao ni crnogorskog. I siguran sam da rezultati nemaju puno veze sa onim kako je narod stvarno glasao. Sto je jedan pametan covek rekao: KADA BI ZAOKRUZIVANJE BROJA NA LISTICU, STVARNO MOGLO NESTO DA PROMENI, I NA NESTO DA UTICE, OBICNOM COVEKU NIKAD NE BI BILO DATO DA GA ZAOKRUZI!!!

  • Skakavac

    24. jun 2016 | 00:46

    Svim ovim na zapadu su isprali mozgove ovo se zove demokratsko glasanje a u stvari i ptice na grani znaju da se rezultati ovog referenduma vec znaju i sva ova euforija oko svega toga je samo glupost i omalovazanje ljudi koji misle da njihov glas daje neki znacaj a u stvari ne znaci bas nista jer svi mi otvorenog uma znamo i prije svega ovog da britanija ostaje u eu

  • Nikolas

    23. jun 2016 | 23:57

    OPET IZGLEDA NA MOJU VELIKU ZALOST POBEDU ODNOSI BRISELSKA DIKTATORSKA DRUZINA I CLANOVI PARLAMENTA KOJI SU NEONACISTI!!! OD DEMOKRATIJE NEMA NISTA DO DALJNJEG!!!!!!!! DEMOKRATIJA JE UMRLA -UJUTRO JOJ PALIM SVECU!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA