"PROKLINJEM ŽENU KOJA JE HTELA ABORTUS": Teške reči sveštenika SPC posle afere u bolnici u Smederevskoj Palanci

- Ne može ona da okrivljuje lekare, hvala im što nisu to uradili. Gde je išla na praznik to da radi? Kao da je đavo ušao u njih, pa zar na rođendan crkve Hristove na Duhove to da radi - pita se protojerej Zarić

  • 48

Zaga Stankić, majka troje dece došla je u bolnicu "Visoki Stefan" da prekine trudnoću, pošto su joj lekari prethodno rekli da neće moći da iznese zbog problema sa jajnicima. Ali, ginekolozi u Smederevskoj Palanci nisu hteli da izvrše zahvat jer je bilo crveno slovo, odnosno praznik - Duhovski utorak.

PLANIRAJTE PORODICU Koristite kontracepciju, izbegnite abortus (VIDEO)

Protojerej-stavrofor Zarije Zarić je u potpunosti podržao doktore, i bacio anatemu na sve žene koje se usude na abotrus.

Svi su je osuđivali što NIJE HTELA da ABORTIRA svoju bebu, a sada je ova majka INSPIRACIJA svima (VIDEO)

- Prokleta bila ona, ako bude optuživala lekare! Ja je proklinjem! Da ona njih proklinje što nisu hteli to na praznik da urade. Pa imaju  oni u sebi pravoslavlje, Bog ih blagoslovio - kaže prota i nastavlja:

Printskin: Youtube/Live Action Printskin: Youtube/Live Action

-To što je ona tražila to je čedoubistvo. Ona hoće nevin plod da ubije, i svaka čast tom lekaru koji je odbio - nabarajao je Zarić.

On je čvrst pri stavu da je veliki zločin aburtusom ubiti voje dete pogotovi na crveno slovo. Lekari treba da leče, a ne da ubijaju.

- Ne može ona da okrivljuje lekare, hvala im što nisu to uradili. Gde je išla na praznik to da radi? Kao da je đavo ušao u njih, pa zar na rođendan crkve Hristove na Duhove to da radi - pita se protojerej Zarić koji kaže da treba da se izleči i rodi dete.

JEZIVO: Srpkinje idu na ABORTUS i daju za njega VELIKE PARE, zato što nose ĆERKU!?

Dimitrije Kalezić protojerej-stavrofor i profesor u penziji Bogoslovskog fakulteta kaže da je lekar došao u bolnicu da radi, a ne da pije kafu.

- Kako je onda došao na posao ako je crveno slovo? Bez obzira na datum, to je radni dan, i on je došao na svoje radno mesto - naglašava Kalezić.

Iz Ministarstva zdravlja o ovom slučaju nismo dobili odgovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žex

    24. jun 2016 | 09:01

    Da li treba popovi da nam određuju pravila. Nek voze svoje audije i gledaju svoja posla. Oni su takođe samo ljudi i to u velikoj većini sa manama.

  • petra jovana

    24. jun 2016 | 09:36

    Auuuuu!!!! Kakav glupav chovek, pa ne najbolje da se sve zakomplikuje u poodmakloj trudnoci, pa da i troje ostane bez majke. To bi vise odgovaralo, izgleda, ovom tupom coveku ccccc ccc

  • mims

    24. jun 2016 | 11:00

    Mene samo zanima dal je tako anatemisao i po Kacavendi i Pahomiju onomad il je silovanje dece bogougodno po njemu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA