≫ 

NASILNICI U SRBIJI MORAJU BITI KAŽNJENI: U porodičnom nasilju ubijene 34 ŽENE!

 ≫ 

- Žene imaju pravo da se osećaju sigurno i zaštićeno. Nažalost, statistika nam govori drugačije jer su u 2015. godini u porodičnom nasilju ubijene 34 žene - kaže direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Suzana Paunović

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Eva
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zoja&amp;M

    25. jun 2016 | 18:24

    Mogu donositi oni tak ne svakom dan. Prvo te tak ne NA ko nedostaje. Znate li da srbija ima najbolje zakone samo što se u nijednoj sferi društva neprimenjuju. Druga stvar niko se ne zapita odakle toliko nasilnika i zašto je nasilje u porastu u Srbiji. Uvek ga je bilo ali se o tome ćutalo. Tj. žrtve su ćutale i krile da im se okolina ne bi smejala jer žene su uvek glavni krivci naravno po našem primitivnom i neprosvecenom narodu.Čitam komentare tih istih primitivaca koji podržavaju i nezivaj žene žrtve pogrdnim imenima i dali sebi za pravo da ih osudjuje. Država treba preko institucija svojih da se pozabavi zdravljem svojih gradjana i zapita otkud toliko nasilnika. Znači da nešto NESTIMA u sistemu. A šta štima pitam se? Sve je otišlo DODJAVOLA.

  • Pf...

    24. jun 2016 | 16:58

    Ja sam prvi za to da se kazni moja bivsa zena!!!!

  • STOP NASILJU!!!

    24. jun 2016 | 11:11

    Muskarac koji je imao pokusaj ubistva sa prvom zenom i osudjen je za to delo na 8meseci,jer kako kaze nije mu to bila namera,ponovio je isto to delo sa drugom zenom.Modra,otecena,jedva govori od pesničenja u glavu i grkljan,nos napukao,ruke zavijene,izujedana po celom telu,čupana......Bilo sudjenje pre 4 dana i dobio je 8 meseci ponovo.Sudija ga je nagradio,jer se "kaje i pun je emocija"!!!!!!!!Drzavo Srbijo!!!!!E treci put ce neku ubiti,a tada ce biti kasno da se preduzima bilo sta.JEDINSTVENA KAZNA TREBA DA SE DONESE ZA SVE NENASILNIKE,PA NEK ONDA NA DUGOGODISNJOJ ROBIJI RAZMISLJAJU ZASTO SU TO URADILI!!!Ali na zalost uz dobrog advokata i ubica bude oslobodjen.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA