RODILA MU JE PETORO, A ONDA GA JE PREVARILA S DETETOM: Kad se probudio usred noći, doživeo je ŠOK

Vejn je saznao istinu kada je njegova supruga promenila status veze na Fejsbuku, što je uočila njihova kćer Lusi koja je tri godine starija od ljubavnice njene majke

  • 4

Vejn Gardiner, otac petero dece iz Bristola, kaže da mu je najveća greška u životu bila ta što je u svoj dom primio 17-godišnju beskućnicu koja je uništila njihovu porodicu.

Švaler pokušao da pobegne kroz prozor od besnog muža, a onda je gadno ZAŽALIO (VIDEO)

Tamsin Bizar je radila s njegovom suprugom Sarom tri godine kada je nazvala i plačući rekla da su je roditelji izbacili iz kuće. Sara je razgovarala sa Vejnom i primili su je kod sebe. Ljubazni gest postao je najveća greška jer je mesec dana kasnije Sara ostavila muža i njegovu decu kako bi živela s Tamsin koja je sada punoletna.

LEZBEJKE SE PRETVORILE U GEJEVE: Upoznale se kao žene, pa promenile pol. Nećete verovati šta će sledeće uraditi (VIDEO)

Vejn je saznao istinu kada je njegova supruga promenila status veze na Fejsbuku, što je uočila njihova kćer Lusi koja je tri godine starija od ljubavnice njene majke.

- Mislio sam da je ispravna stvar to što sam primio tinejdžerku koja nema gde da spava. Ni za milion godina ne bih pomislio da će njih dve završiti zajedno. Moja supruga je sa devojkom koja je toliko mlada da nam može biti kćer. Svi smo zgroženi time što je uradila. Deca su šokirana. U braku smo godinama i nikada nisam pomislio da ima osećaje prema ženama - rekao je Vejn.

Foto-ilustracija: Foter/Scobee Photography Foto-ilustracija: Foter/Scobee Photography

U braku su 14 godina i imaju petero dece: Lusi (22), Luis (15), Kloi (14), Čarli (12) i Harvi (7). Tamsin je postala kao dobra prijateljica sa Kloe, pravila je kolače i šminkala ih. Nakon dve nedelje  Tamsin nije ničim pokazivala da će otići, a Sara je ostajala budna i pila.

- Sara je počela da se ponaša kao tinejdžerka, a ne kao majka, baka i supruga. Primetio sam da je počela da puši, iako je to demantovala. Bio sam zbunjen i nisam znao šta da mislim pa sam se brinuo o deci i kući - rekao je sada samohrani otac.

Jednog jutra se probudio i video da je njena strana kreveta prazna. Pronašao je kako spava s Tamsin na sofi. Od tada je sve krenulo nizbrdo. Svađe su postale učestale, a Sara je sve više pila.

- Mislio sam da je samo glupa i djetinjasta. Nije mi uopće prošlo kroz glavu da ima neke osjećaje prema toj djevojci, osim prijateljskih. Mislio sam da joj i ona želi pomoći jer imamo kćeri. One su se zbližavale, a mi smo se raspadali - kaže Vejn.

Printskrin:YouTube/Don Bango Printskrin:YouTube/Don Bango

Tamsin je bila s njima mjesec dana kada je čuo suprugu kako se svađa sa sinom Louisom. Kada je došao, sin mu je plačući rekao kako ga mama ne voli i da ga ostavlja.

- Mislio sam da je šala i počeo sam se smejati tražeći od Sare da kaže da to nije istina, ali ona je rekla da jeste. Otišla je na sprat i spakovala stvari. Preklinjao sam je da kaže o čemu je reč. Kada je krenula pitao sam je šta da radim s Tamsin, rekla je da ne brinem - prisetio se.

U idućim danima saznao je da mu žena živi s prijateljicom da bi mu potom ćerka Lusi rekla da pogleda Fejsbuk na kojem je pisalo da je Sar u vezi sa Tamsin.

Postavila je kamere u kancelariji svog muža i snimila ŽESTOK SEKS. A kada je videla sa kim i kako... (VIDEO)

Svi su doživeli šok. Deca imaju problema u školi jer ih drugi učenici zezaju. Tamsin i Sara su se nedavno i verile. Kloe je poslala poruku mami da je još u braku s njihovim ocem, ali Sara ju je samo izbrisala.

Od tog dana prošlo je godina dana. Deca nisu videla majku i rekla su da nemaju želju da je ikada više vide.

(Telegraf.rs/Izvor:net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA