SNEŽANA SLETELA S PUTA, OSTALA ZAROBLJENA U AUTU 30 SATI: Slomljenu i krvavu je izvlačili iz kanala!

- Nakon ne znam koliko poziva na njen mobilni telefon javila mi se i slabašnim glasom samo promucala nekoliko reči iz kojih sam nedvosmisleno zaključila da je doživela saobraćajnu nesreću negde na putu prema Njegušima i da je u jako lošem stanju - rekla je Snežanina drugarica

  • 1

Snežana Pavlović (47) iz Tivta izvučena je iz provalije pored starog puta Kotor-Njeguši-Cetinje nakon što se u petak uveče svojim automobilom survala u kanal. Ona ima teške telesne povrede na telu, izgubila je mnogo krvi, dehidrirala je i oseća se malaksalo.

IVANA PALA U PROVALIJU, IZVLAČILI JE SEDAM SATI: Kolege je grejale telima, nisu joj dozvoljavali da zaspi!

Potraga za Snežanom je trajala čitavu subotu, a kako kažu vatrogasci koji su je spasili, izvučena je iz slupanog automobila u poslednji čas.

Ona je u petak poslepodne krenula ka Podgorici, međutim, zbog zastoja na putu preko Budve, uputila se alternativnim pravcem starim putem preko Njeguša i Cetinja. Na jednom delu puta, ona se survala u provaliju, ali je imala sreću što je automobil zaustavilo jedno stablo.

- Nakon ne znam koliko poziva na njen mobilni telefon javila mi se i slabašnim glasom samo promucala nekoliko reči iz kojih sam nedvosmisleno zaključila da je doživela saobraćajnu nesreću negde na putu prema Njegušima i da je u jako lošem stanju - rekla je Matijašević ističući da je o svemu obavestila policiju ali da su oni, nakon što sinoć do 8 sati potraga za nestalom Snežanom nije dala rezultate, bili spremni da je obustave i nastave tek u ponedeljak, jer nisu bili sasvim uvereni da je saobraćajna nesreća uzrok njenog nestanka.

Dodala je da joj je povređena prijateljica, nakon što je već bila u rukama lekara, kazala da nije mogla dohvatiti svoj mobilni telefon u smrskanom autu jer joj je desna strana bila maltene nepokretna i da je pukom slučajnošću uspela da joj se jednom javi na poziv.

Teško povređena i dehidrirana Tivćanka za koju se pretpostavlja da je u slupanom automobilu provela najmanje 30 sati, u svesnom stanju je odmah trasnportovana u Opštu bolnicu Kotor gde su joj najhitnije sanirane povrede i data krv, nakon čega je prebačena na dalje lečenje u risansku bolnicu gdje je danas i operisana.

(Telegraf.rs / Izvor: vijest.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA