≫ 

RANJEN ODBEGLI VOĐA CRNOGORSKOG KLANA? Filmski obračun usred Novog Sada

Slobodan je dovođen i u vezu sa sa ubistvom Gorana Đuričkovića oktobra 2015. godine u Budvi

  • 3

U Novom Sadu je ranjen Slobodan K. za kog crnogorski mediji tvrde da je vođa jedne od kriminalnih grupa u Crnoj Gori.

UŽAS U NOVOM PAZARU: Izleteo iz auta i OSUO PALJBU nasred ulice!

Prema podacima novosadske policije, on se najverovatnije nalazio u Novom Sadu kako bi se sklonio od crnogorske policije, kao i drugih crnogorskih klanova, nakon niza obračuna na primorju, ali i istraga koje se vode, piše 021.rs.

On se sa teškim telesnim povredama u predelu stomaka nalazi na odeljenju intenzivne nege u Kliničkom centru Vojvodine, a crnogorski mediji podsećaju da je nedavno ispitavan u slučaju likvidacije Saše Markovića, koji je prema tumačenjima bio slučajna žrtva i ubijen je polovinom maja prošle godine u Bečićima. Nakon ubistva Markovića, policija je detaljno pretresala njegove kuće, ali tom prilikom nisu ništa našli.

On je dovođen i u vezu sa sa ubistvom Gorana Đuričkovića oktobra 2015. godine u Budvi. Takođe, nepravosnažno je osuđen na dve godine i osam meseci zatvora zbog pokušaja ubistva Igora Markovića (39) 2010. godine.

Foto: Facebook/NSU-Uživo sa novosadskih ulica Foto: Facebook/NSU-Uživo sa novosadskih ulica

Policija u Crnog Gori je nedavno izvela veliku akciju gde su meta bili on i drugi članovi kriminalnih grupa. Naime, policija je pretresla kuće, automobile i druge objekte koje su koristili.

Akcija je, kako su tada preneli crnogorski mediji, izvedena u cilju rasvetljavanja više krivičnih dela počinjenih u Kotoru, ali i Budvi. Prilikom pretresa je, što je najviše iznenadilo javnost, otkriven veliki broj tehničkih aparata koji su služili za nadzor velikih delova naselja na crnogorskoj obali.

PUCNJAVA U UŽICU: Mladić teško ranjen, prevezen u bolnicu

Slobodan je jedan od vođa takozvanog "kavačkog klana", a pored njega kao vođu klana crnogorska policija imenuje i Radoja Zvicera.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Inače, pre mesec dana Slobodan se oglasio u Vijestima i naveo da "nije šef, ni član nikakvog kriminalnog klana, dodajući da ga mediji satanizuju". Tada je rekao da mu to "stvara neprijatnosti, s obzirom na godine i ugled koji uživa u svom društvu".

- Interesantno je da me mediji pominju u vezi sa svakim krivičnim delom koje se dogodi, a u kojem nisam posredno, ni neposredno učestvovao. Ovo posebno u poslednje vreme, kada se vrši nasilje nad mladim ljudima i građanima Kotora koji su moji poznanici. Sa druge strane, dobro obavešteni novinari nikada ne pominju osobe koje šire taj teror i koji su uzrok svih zločina koji su se desili u poslednjoj deceniji u Crnoj Gori. Sve ovo na osnovu podataka dobro informisane policije, koja je očigledno sposobna samo da ih koristi u svrhu klevete ljudi, ali ne i otkrivanja počinioca tih dela - rekao je tada ovaj Kotoranin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Omon

    27. jun 2016 | 17:32

    Te smradine dodjoske dok nisi dosli u NS bio je to vrh grad.

  • DELIJA

    27. jun 2016 | 21:51

    Ma jedan olos manje!!Nek se smradovi poubijaju izmedju sebe!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA