≫ 

SLUČAJ KANTRIMEN: Marku Milićevu za GAŽENJE Luke (21) potvrđena presuda, evo kada izlazi iz ZATVORA!

Treće osnovno tužilaštvo u januaru ove godine žalilo se na presudu kojom je Marko Milićev (35) prošlog oktobra osuđen na četiri i po godine zatvora

  • 6

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu Marku Milićevu (34), koji je 28. oktobra 2015. godine osuđen na 4,5 godine zatvora, jer je svojim vozilom "mini kantrimen" 25. jula 2014. godine usmrtio Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu

SLUČAJ KANTRIMEN: MARKO MILIĆEV OSUĐEN NA 4,5 GODINE za smrt Luke Jovanovića na Brankovom mostu!

Milićev ima pravo na uslovni otpust, pa na slobodi može da bude već 2017. godine. S obzirom na to da se vozač "kantrimena" nalazi skoro dve godine u pritvoru, a taj period će mu biti uračunat u kaznu, Milićev može da izađe iz zatvora mnogo ranije, čak možda sledeće godine.

Pored ove dve godine koliko je u pritvoru, on ima pravo na uslovni otpust posle dve trećine odležane kazne, koja naravno zavisi od njegovog vladanja, a ukoliko mu se posreći, već 2017. biće maltene slobodan čovek.

Istovremeno, Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu i njegovom kumu Bratislavu Vesiću, koji je osuđen na godinu dana. 

SLUČAJ KANTRIMEN: Tužilaštvu malo 4,5 godine za smrt Luke Jovanovića, traže NOVO SUĐENJE!

Foto: Tanjug/MUP Republike Srbije Foto: Tanjug/MUP Republike Srbije

Inače, Treće osnovno tužilaštvo u januaru ove godine žalilo se na presudu kojom je Marko Milićev (35) prošlog oktobra osuđen na četiri i po godine zatvora. Tužilaštvo je uložilo žalbu Apelacionom sudu u Beogradu kojom traži da se presuda ukine i suđenje ponovi, ili da se preinači posebno u pogledu krivične sankcije, rekao je tom prilikom portparol tužilaštva Ivan Marković.

On je podsetio da je tužilaštvo za Milićeva tražilo 10 godina zatvora, imajući u vidu težinu krivčnog dela, da je Milićev ostale optužene u tom predmetu instruirao kako da se ponašaju nakon incidenta, ali i da je on više puta osuđivan za druga krivična dela.

SLUČAJ KANTRIMEN SE NASTAVLJA: Marko Milićev ponovo u sudnici!

Nesreća na Brankovom mostu dogodila se 25. jula 2014. godine, kada se Luka Jovanović vraćao kući iz grada, sa prijateljima. Njima se na mostu pokvarila “lada”. Izašli su da je preguraju u zaustavnu traku, i tada je njih naleteo “mini kantrimen”. Od siline udarca, Jovanović je odbačen preko automobila i pao na drugu stranu automobila, na leđa. Jovanović je umro dan kasnije u Urgentnom centru. Lukin otac Bojan protestovao je danima na Brankovom mostu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nidje veze

    28. jun 2016 | 14:38

    Vest ispod ove "narko diler 9 i po godina zatvora dobio" ! Ovaj ubije i 4,5, a pritom je pobegao i krio se. Sram vas bre bilo.

  • Sejtan

    28. jun 2016 | 13:05

    Ovo ima samo kod nas bezobrazluk

  • Berane

    28. jun 2016 | 14:17

    Svi na most! Protesti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA