≫ 

DRAMA NA BULEVARU: Policajac Dejan K. spasao bebu - SATAROM!

Žena je ostavila četvoromesečnu bebu na zadnjem sedištu u kolima, nakon što je zatvorila vrata, automobil se automatski zaključao...

  • 15

Prava drama odigravala se juče u poslepodnevnim satima na Zelenom bulevaru u Boru, kada je nakon polučasovne agonije, saobraćajac Dejan Krstić spasao četvoromesečnu bebu iz zaključanog automobila.

 

KIŠA IZAZVALA HAOS U GRADU: Zbog padavina nastao kolaps u Boru

 

Dete koje se gušilo više od 20 minuta, u parkiranom vozilu i bez nadzora, ostavila je njegova majka.

 

Kako saznajemo, žena je oko 16 časova parkirala auto "audi A3" i otišla do obližnje banke. Četvoromesečnu bebu je ostavila na zadnjem sedištu, a ključ je zaboravila u bravi. Nakon što je zatvorila vrata, automobil se automatski zaključao.

 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

 

- Dete je u automobilu provelo oko dvadesetak minuta . Video sam uspaničenu majku, koja je, nakon što se vratila iz banke shvatila da joj je ključ ostao u bravi. Dete je bilo zarobljeno unutra na visokoj temperaturi. Panično, počela je da doziva pomoć - ispričao je za Večernje novosti jedan od očevidaca.

 

Prolaznici su shvatili šta se događa, ali nisu mogli da pomognu. Dete nije bilo vezano i propalo je između sedišta. Agoniju vidno potresene žene, prekinuo je policajac Dejan Krstić koji je utrčao u obližnju mesaru, uzeo sataru kojom je razbio staklo i bebu izvukao na sigurno.

 

Dete je odmah prevezno u obližnju bolnicu. Kako saznajemo, nakon ukazane lekarske pomoći, četvoromesečna beba nije životno ugrožena.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majka

    28. jun 2016 | 13:57

    koza ne ispusta jarice same na minut kazniti je ja sam i majka i baka moju unuku ocuvala sama jer je majka napustila moj sin je radio sada je studenkinja .brinula sam samo oko nje tek kada je moj sin dolazio uvek je jedno od nas dvoje radilo i spremali sto je pitrebno.nikada ni sekund dete nesme samo da se ostavlja

  • Brale

    28. jun 2016 | 14:07

    Čoveče kakav policajac. On se setio da razbije staklo. Ja se to nebi setio u životu. I kako se snašao za sataru? Neki glupi kriminalac bi to otključao. Ali mi imamo najbolju policiju na svetu. Zadivljena je cela Srbija.

  • maja

    28. jun 2016 | 13:39

    Pa zar se beba od 4 meseca ostavlja sama u kolima na vrucini, pa makar i na minut????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA