SUDSKI PROCES ZA JELENINO UBISTVO SAMO AKO POSTOJE NEOBORIVI DOKAZI: Evo šta još poznati advokati kažu o slučaju pevačice

Skoro svi advokati se slažu oko jednog, a to je da od početka nije dobro rađeno na slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović

  • 32
Zoran Marijanović,  Zoran Marjanović, muž od ubijene  Jelena Marjanović Krsmanović Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Poznati beogradski advokati govore o greškama koje su učinjene u slučaju rešavanja ubistva Jelene Marjanović.

TOMA FILA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Samo u OVOM slučaju monstrum će biti otkriven!

Toma Fila kaže da muž ubijene pevačice ne može biti uhapšen bez neoborivih dokaza jer bi proces u tom slučaju bio veliki promašaj, piše Alo!

Advokat kaže da policija od samog starta greši i da, pošto nije nađen u roku od 48 sati, ubica nikad biti uhvaćen sem ako neko ne progovori, Prema njegovim rečima policija je pogrešila i na uviđaju jer nisu nađeni nikakvi tragovi, niti se zna gde je pevačica ubijena.

Kaže i da, kad su u pitanju ubistva o kojima se konstantno govori u medijima, je potrebno da se nađu neoborivi dokazi pre nego što se započne proces na sudu. Osvrćući se na slučaj Darka Šarića u kom nije bilo dokaza za odlučujuću presudu, Fila smatra da bi najgore bilo uhapsiti i procesuirati Zorana Marjanovića bez dokaza.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Advokat Ivan Bajazit kaže da je u ovom slučaju očigledan loš rad policije, ali je rekao i da bi, po potrebi, profesionalno zastupao Marjanovića.

Miroslav Todorović Šera ističe da niko nema prava da Zorana Marjanovića stavlja na stub srama, jer je nevin sve dok se ne dokaže suprotno. Kaže da imaju prava na operativni rad, da ga posmatraju, prate i slušaju razgovore, uz dozvolu tužioca, ali da to mora da se radi diskretno.

- Njegova sloboda i integritet ne smeju da butu narušeni. Operativci bi sve trebalo da čuvaju kao službenu tajnu, što se u ovom slučaju izgleda ne poštuje - ističe Todorović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirce

    29. jun 2016 | 10:14

    Ako jedan advokat poput File kaze da je policija traljavo i aljkavo obavila posao u vrlo delikatnim istragama kao sto su Saric,Kosmajac ...zatim smrt pevacice,zar ne treba neko da odgovara za to?Ne mogu da verujem da ce se preko ovakvih stvari olako preci.

  • Pera

    29. jun 2016 | 14:20

    Ama ljudi policija NE SME da nađe ubicu, a vi pišite šta vam je volja

  • jevdokija

    29. jun 2016 | 10:37

    Hajde Fila, idi ti lepo u kutak i odmaraj mozak. Ubica MORA biti otkriven jer za to ima dovoljno iskaza koji na to upucuju. A da je policija nesposobna i nema pojma kako se postupa u trazenju nestale osobe mogu svi da vide na snimku potrage za Jecom - neorganizovana, razbacana setnja po nasipu. Normalno se organizuje ekipa policajaca koja jednom linijom precesljava teren, takoreci svaki santimetar - tako da ne ostane prostora koji nije pregledan jer je policajac uz policajca i svaka stvar _(opusak, olovka, papiric, zvaka..) se uzima kao moguci dokaz u istrazi. Drugo, neko je pomenuo bivsu zenu, Sanju - ona radi u MUP-u ali ne znam u kojoj je funkciji - cistacica, sluzbenica..?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA